speltips_skribent

Speltips Nederländerna – Ukraina 13/6: Gruppfinalen?

Amsterdam Arena. Nederländerna och Ukraina ställs mot varandra i en på förhand tät tillställning – vilket lag drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Är skillnaden verkligen så stor som SpeedyBet vill få det till här på Amsterdam Arena? Vi tycker inte det, Nederländerna har inte alls imponerat på oss under dem senaste månaderna och med Van Dijk borta, så har vi väldigt svårt att se att de ska kunna ta sig långt i sommarens mästerskap. Max kvartsfinal, inte längre än så.

För tittar vi närmre på hur Nederländerna faktiskt presterat inför EM så kan vi konstatera att de bland annat inledde VM-kvalet i mars månad genom att förlora mot Turkiet med 4-2. Inför mästerskapet kryssade man även mot Skottland på hemmaplan, och därför är vi helt övertygade om att Ukraina tror på samtliga tre pinnar i den här premiärrundan. De har faktiskt alla anledningar att göra det.

Andriy Shevchenkos Ukraina är allt annat än ett mediokert gäng och ska till och med ses som en eventuell outsider i sommarens mästerskap, ja vi tycker faktiskt de är så bra. Det är ett intressant kollektiv, minst sagt, ett lag som till och med slutade före Portugal i EM-kvalet till just detta mästerskapet. Addera därtill att Ukraina är obesegrade under 2021, då har man alltså spelat fotboll på Saint-Denis i Frankrike, mot just fransmännen i VM-kvalet i mars månad – 1-1 slutade den matchen. De passade även på att boosta självförtroendet i EM-genrepet då de besegrade Cypern med hela 4-0. Alltid positivt att sätta dit fyra kassar givetvis.

Dubbelchansen intressant

Att Nederländerna bara ska städa undan Ukraina i en premiärrunda är i vår värld helt att fel att tro, Nederländerna har alltså allt annat än imponerat under Frank de Boer, det är ingen bra tränare och därför tror vi helt enkelt inte på det här gänget, åtminstone inte fullt ut. Sedan har de givetvis bättre namn än Ukraina, men vi tycker kollektivet Ukraina sticker ut som det bättre, och därför bör de även vara kapabla till att störa hemmalaget.

Dubbelchansen tycker vi därför är väldigt intressant här, SpeedyBet ställer ut ett otroligt värde på X2 och därför måste oddset bara testas. Speciellt i en premiär, när status är lite oklar på Nederländerna. Addera därtill att Nederländerna missade EM senast, även VM och även det är ett kvitto på att man inte är samma Nederländerna som man var under 2010.

Med det sagt så testar vi alltså en slant på X2 till fina 2.35 gånger degen hos spelbolaget SpeedyBet. 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.35
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: