speltips_skribent

Speltips England – Kroatien 13/6: Engelsmännen bättre

England och Kroatien är först ut under matchdag nummer 3 och oj vilken spännande batalj – visar engelsmännen var skåpet ska stå?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

England kliver in i sommarens mästerskap med stora förhoppningar om att kunna genomföra sju matcher, tre i gruppspelet och fyra i slutspelet för att sedan lyfta bucklan på Wembley den 11 juli. Det är målsättningen för detta England, det råder det inga som helst tvivel om och detta med all rätt, man har ett oerhört spännande lag och med lite tur ska man faktiskt kunna vinna hela rubbet.

Och England testas alltså ordentligt direkt i match nummer ett, en bra värdemätare när VM-finalisten från 2018 står för motståndet, och vi lär därför få en första bild av var detta England faktiskt står i dagsläget. För Kroatien har, trots en svagare period sedan VM, fortfarande ett väldigt bra fotbollslag, med lirare som Modric, Perisic, Rebic och Kovacic är de givetvis alltid farliga och därför finns det heller inget utrymme för underskattning från Englands sida.

Nu är det dock så att Kroatien inte alls fått det att stämma under dem senaste månaderna, och det måste vi ta med i beräkningarna i jakten på ett speltips från Wembley. Så utöver det faktum att Kroatien faktiskt bara vunnit två av sina nio senaste matcher (mot Malta och Cypern), så har England hemmaplansfördelen, och just den, i kombination med att Kroatien inte vinner matcher, talar ändå starkt för att engelsmännen går segrande ur premiärrundan i grupp D.

Speltips till EM 2020

I vår värld är det faktiskt till och med oklart ifall Kroatien löser andraplatsen i den här gruppen, som består av just England, Tjeckien och Skottland. Möjligtvis kan det uppfattas naivt att tro på ett sådant utfall, men vi ser absolut Kroatien förlora på söndag och tappa poäng mot Tjeckien i Glasgow i den andra omgången, och då kan det se riktigt illa ut inför den avgörande bataljen mot Skottland.

Som ni förstår är vi inte alls imponerade av vad Kroatien visat upp under dem senaste månaderna, kryss mot Armenien, uddamålsseger över Cypern och förlust mot Slovenien är tre av deras fem senaste resultat och det hela är tydligt; Kroatien är långt ifrån samma kollektiv som under 2018.

Därför är vi alltså helt övertygade om att England besegrar Kroatien på Wembley, och värdet är möjligtvis inte wow, men vi finner fortsatt värdet intressant till 1.65x då det fungerar alldeles utmärkt i en dubbel eller trippel. Det blir därför speltipset härifrån, lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.65
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: