speltips_skribent

Speltips Belgien – Ryssland 12/6: Spännande test direkt

Vi ställer fram ett frågetecken kring Belgiens försvar samtidigt som vi höjer ett varningsfinger för detta ryska landslag – Belgien stöter på problem?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Belgien entrar EM 2020 med stora förhoppningar om att kunna genomföra ett fint mästerskap, precis som det i Ryssland under 2018 och det med all rätt givetvis, för även fastän man är snäppet svagare idag än då, så har man alla anledningar att hoppas med lirare som Hazard, Kevin de Bruyne och Lukaku i truppen. Detta trots att ett frågetecken kring Hazard är befogat, samt att KdB ser ut att missa premiäromgången. Här finns, trots detta massvis med kvalité!

Och därför är det heller inte alls överraskande att Belgien, som i princip kört över allt motstånd under dem senaste månaderna, är favoriter i grupp B i detta EM. 10 segrar av 10 möjliga i EM-kvalet, med målskillnaden; 40-3, talar sitt tydliga språk. I samma grupp slutade Ryssland tvåa med resultatraden; 8-2-0. Det tycker vi ger en rättvis bild av var dessa två landslag står i dagsläget. Ungefär så åtminstone.

Det skiljer minst en nivå mellan det belgiska- och ryska landslaget, så är det men vi ska samtidigt inte glömma att Belgien börjar bli ålderstiget, där det främst i defensiven finns orosmoment. Alderweireld, Vermaelen och Vertonghen är inte längre vad de en gång var och en lirare som Denayer sticker inte ut som en världsklasspelare direkt, det är givetvis inte ett måste för att ro hem det hela, men det är en detalj att ta hänsyn till och därför räknar vi även med att Belgien upplever en del problem i detta mästerskapet. Ja, redan i gruppspelet.

Ryssland är bra

Att Ryssland såg till att vinna alla matcher, förutom dem mot Belgien i EM-kvalet tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra, de lirar boll på en hög nivå men är som bekant inte ett av dem bästa landslagen i Europa. Men ett viltkämpande kollektiv är de, och inte bara det utan Ryssland har en fin trupp med bra fotbollsspelare, som vi är övertygade om kan orsaka trubbel för detta Belgien. Man nätade mot dem i båda matcherna i EM-kvalet och bör därför kunna göra det på lördag också.

Relevant att lyfta är även det faktum att lördagens möte går av stapeln i Sankt Petersburg, det finns en hemmaplansfördel att tala om här och därför är vi alltså helt övertygade om att det ryska landslaget har siktet inställt på poäng. De tog sig hela vägen till en kvartsfinal i det senaste mästerskapet och det lever givetvis kvar hos gruppen och boostar även kollektivet och tron om att stå för ytterligare ett fint mästerskap. Initiativ räknar vi därför med att Ryssland tar här i Sankt Petersburg.

Så ett något ålderstiget belgiskt försvar tror vi Ryssland kan få hål på, därför klickar vi också in BLGM – Ja till fina 2.00 gånger insatsen hos Mr Green. Missa absolut inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.00
Bolag: Mr Green (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: