speltips_skribent

Speltips Örebro – AIK 26/7: Kombinationsspel från Allsvenskan

Örebro är fortsatt fast i botten av tabellen och det ser inte alls ljust ut, entrar måndagens möte med fem raka förluster. Nytt poängtapp?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Tabelljumbo med 7 poäng på kontot efter 11 spelade omgångar, säsongen 2021 har inte riktigt blivit vad Örebro hade tänkt sig på förhand och vi kommer inte från att det börjar se riktigt mörkt ut för deras del. Fem raka förluster är en tydlig indikation på var Örebro står i dagsläget, det saknas självförtroende hos det här gänget och man får i princip ingenting att fungera just nu.

Säsongen är dock fortsatt relativt ung, det finns därför tid för Örebro och i slutändan räknar vi ändå med att de vaknar till liv, och ser till att lösa det där kontraktet, tillräckligt med muskler finns för att det utfallet ska bli verklighet, så är det. Speciellt med Besara tillbaka, och Hamad med i truppen.

Dock är det ett tufft motstånd Örebro har framför sig på måndag, ett stabilt AIK (tabellfyra) med självförtroendet på topp efter att ha noterats för två raka segrar, därför är det endast tre pinnar som AIK har i sikte här på Behrn Arena. Vi förväntar oss därför att se ett aggressivt AIK med målsättningen om att sätta tonen tidigt, de ställs som sagt mot ett sargat motstånd och får man hål på dem tidigt, ja då är det mesta faktiskt vunnet. Formsvagt vs formstarkt, botten vs toppen, drömläge för AIK det här, annorlunda kan man faktiskt inte se på det hela.

Speltips och odds från Allsvenskan

Att spelbolagen ställer fram AIK som favorit i måndagens möte på Behrn Arena är ingen vidare skräll, utan Örebros problem är uppenbara och siffrorna talar sitt tydliga språk, de är Allsvenskans just nu sämsta lag. Därför är även vi inne på att AIK kommer att vinna den här matchen, att de hakar på i toppen och att de fortsätter sätta press på Djurgården och Malmö FF.

Värdet är dock ointressant på 1×2-marknaden då en rak AIK-seger betalar runt 1.65x, fungerar förvisso fint i en dubbel men vi avstår alltså detta och presenterar istället ett kombinationsspel som betalar finfina 2.28 gånger insatsen hos spelbolaget Unibet.

Att AIK vinner matchen och under 3.5 mål i matchen känns som ett troligt utfall här på Behrn Arena, Örebro har som sagt haft stora problem med målskyttet i år och därför bör AIK ha goda chanser att neutralisera Örebros offensiv – Örebro har bara gjort sex mål i Allsvenskan 2021. Stort lycka till vid rygg! 0-1/2?

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.28
Bolag: Unibet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: