europatipset tips

Europatipset 25/7: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 29. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 29 med fotboll från Allsvenskan, Superettan, Superligan (Danmark) och First Division (premiäromgång i Belgien), dessutom får lite fotboll från måndagen plats i veckans Europatipset-kupong – vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stort lycka till.

europatipset vecka 29

 TILL EUROPATIPSET!

1. Hammarby – Norrköping, 1X

Det skiljer bara ett poäng Hammarby och Norrköping åt i tabellen efter 11 spelade omgångar men vi tycker skillnaden, just nu är större än så. Hammarby är inne i en spännande period där de uppenbarligen har växlat upp, och det ordentligt. Vi utgår därför från ettan men adderar till krysset, det finns trots allt en del kvalité i bortalägret. 1X!

2. Häcken – Elfsborg, 1

Tre raka segrar är ett faktum för både Häcken och Elfsborg här i Allsvenskan men trots detta tycker vi Häcken sticker ut, i och med att de bland annat ställts mot Norrköping och AIK. Elfsborg har stött på mer generöst motstånd, och lirar på bortaplan på söndag. Spiken testas!

3. Kalmar – Djurgården, X2

Kalmar har återvänt till verkligheten efter en fin start på säsongen 2021 och ställs nu mot ytterligare en tuff motståndare i Djurgården, mot Häcken och AIK räckte man inte till och det gör man inte här heller – X2 räcker gott!

4. Eskilstuna – Örgryte, 1X

Eskilstuna är fortsatt obesegrade på hemmaplan men Örgryte är inne i en bra period, därför är det minst 1X som gäller här, för den med större budget, ta med samtliga tecken – Örgryte kan inte räknas bort helt!

5. Värnamo – Vasalund, 1

Vasalund har bara samlat på sig 10 poäng i Superettan så här långt och är dessutom noterade för tre raka förluster inför söndagens möte mot Värnamo. Ensidig historia detta, tabellfemman Värnamo vinner.

6. Bröndby – Viborg, 1X

Intressant värde på Viborg men vi har samtidigt väldigt svårt att se att de ska fälla Bröndby här på Brøndby Stadium, dem regerande mästarna tappade dessutom två pinnar i premiären, vilket bara talar för ett mer fokuserat hemmalag på söndag. 1X räcker gott.

7. FC Köpenhamn – Silkeborg, 1

FC Köpenhamn må ha haft sina problem under dem senaste åren men nykomlingen Silkeborg ska man, trots detta bara städa av här på hemmaplan. Vi ser ingen som helst anledning till att slösa på tecken här – spik!

8. Sint-Truiden – Gent, X2

Premiäromgång i Belgien och premiäromgångar kan som bekant vara en aning knepiga, vi väljer dock Gents sida, de är det bättre laget och bör kunna få med sig en pinne mot Sint-Truiden – trots spel på bortaplan.

9. Varberg – IFK Göteborg, X2

Varberg har tappat poäng i tre raka matcher trots spel mot Kalmar och Halmstad, vilket bara bekräftar var Varberg står i Allsvenskan i år. De kommer högst troligt att lira fotboll i Superettan nästa säsong och därför väljer vi bort ettan – Göteborg plockar minst en pinne här.

10. Örebro – AIK, X2

Taskig form i Örebro-lägret när de entrar omgång 12 i Allsvenskan, fem raka förluster är ett faktum och då har man dessutom bara gjort två mål under den perioden, AIK plockar minst en pinne här – allt annat vore ett överraskande utfall.

11. Östersund – Halmstad, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld, vi litar varken på Östersund eller Halmstad här, vi utgår från krysset men i slutändan är det bara att ta med samtliga tecken – den här matchen kan sluta lite hur som helst. 1X2!

12. GAIS – Akropolis, 1X

Akropolis agerar tabelljumbo i Superettan och kommer dessutom närmst från en storförlust mot Norrby på hemmaplan, det får oss att klicka in ettan först men sedan även krysset i och med att GAIS inte direkt varit en garanti – 1X!

13. Norrby – Västerås, 1

Fin form på Norrby som noterats för två raka segrar samt hållit nollan i tre raka matcher, annorlunda ser det ut för Västerås som entrar måndagens möte med noll vinster på dem fem senaste omgångarna, de har dessutom blivit nollade i tre raka matcher – Norrby vinner relativt tryggt!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming