speltips_skribent

Speltips Mjällby AIF – Malmö FF 24/7: Tillknäppt på Strandvallen?

Vi utesluter en målfest på Strandvallen under lördagen, mer tillknäppt än vad spelbolagen vill få det till.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Att det är en stor uppgift Mjällby har framför sig på lördag skriver säkerligen de flesta under på, ett formstarkt Malmö FF som toppar Allsvenskan är en stor utmaning, speciellt eftersom att Mjällby dessutom letar form.

Mjällby har inte lyckats vinna någon av sina fem senaste matcher och defensiven, som varit det stora vapen, har inte alls gått att känna igen under dem senaste veckorna. De släppte in tre baljor mot Göteborg senast och behöver onekligen rycka upp sig på den fronten ifall lördagens möte ska resultera i några som helst poäng. 

Positivt för Mjällby är dock det faktum att Malmö FF matchats hårt under den senaste perioden, det är Allsvenskan och CL-kval på tapeten samtidigt, vilket betyder att man har 270 minuter fler i benen än Mjällby – Riga FC två gånger om samt HJK här i veckan. Och dessa extra minuter ska absolut inte underskattas, visst har Malmö den bredaste truppen i Allsvenskan men man matchar nästan alltid samma lag och därför kan man heller inte gå på helfart i varje match, ett mer avvaktande Malmö FF vore därför inte allt för överraskande att se här under lördagen.

Odds från Allsvenskan

Mjällby kommer att göra allt i sin makt för att få med sig ett poäng från Strandvallen under lördagen och spelidén kommer att vara tydlig, man kommer att stå kompakt och till stor del försvara sig under dem 90 minuterna. En approach vi väl känner till och som även siffrorna styrker, bortsett från ett par matcher – exempelvis den mot Göteborg senast.

För tittar vi närmre på Mjällbys siffror så är det bara att konstatera att de är ett målsnålt gäng, de har bara gjort nio mål så här långt, varpå två av dessa alltså kom mot Göteborg senast, samtidigt har Mjällby bara släppt in 13 kassar, det är ett målsnitt som landar in på ungefär 2 per spelad match. Ett någorlunda slitet Malmö lär därför få jobba för målen på Strandvallen, samtidigt är Mjällby inget vidare hot framåt, och just därför är också underspelet intressant här.

Under 2.75 mål i matchen – halva insatsen tillbaka vid exakt tre mål – klickas in till godkända 1.90 gånger degen hos spelbolaget Unibet – uddamålsseger för Malmö FF? Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.75 mål i matchen
Odds: 1.90
Bolag: Unibet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: