speltips_skribent

Speltips Sirius – Degerfors 24/7: Fotboll från Allsvenskan

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Sirius och Degerfors den 24 juli. Matchstart: 17:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Vi bjuds på två matcher från Allsvenskan under lördagen där Mjällby och Malmö FF drabbar samman på Strandvallen, samt Sirius och Degerfors i Uppsala på Studenternas. Omgång 12 är det som gäller och i det här inlägget är det alltså den sistnämnda matchen som är i fokus.

Sirius och Degerfors har båda haft det kämpigt under dem senaste veckorna och entrar båda omgång 12 med två raka förluster, och dessutom är det två kraftiga smällar vi har att göra med. Degerfors har släppt in fem mål i två raka matcher, mot Malmö FF och Hammarby och trots att det faktiskt är två tuffa, och formstarka motstånd, så kommer vi helt enkelt inte från att förluster av den kalibern bidrar med allt annat än självförtorende.

Sirius har i princip kopierat Degerfors resultat i dem två senaste omgångarna, de föll mot Djurgården med hela 5-1 i den senaste omgången och innan dess så åkte man på en ordentlig smäll mot samma motstånd som Degerfors, Malmö FF. 4-0-förlust blev på det på Stadion och därför är det också två sargade lag vi har att göra med på lördag, två lag som letar form men främst tre pinnar. Och båda ser onekligen sin stora chans här.

Vi väljer sida

Att hemmaplansfördelen väger tungt för dem olika lagen är inte direkt en nyhet, utan ett fenomen vi kunnat bekanta oss med sedan alltid i princip, och just i Sirius fall sticker siffrorna ut kraftigt i år tycker vi. Sirius har först och främst bara spelat fyra hemmamatcher den här säsongen, sju på bortaplan vilket är en skillnad givetvis. Och här på Studenternas är Sirius siffror positiva, två segrar, ett kryss och en förlust är ett okej facit för en klubb av deras kaliber, Sirius är i vår värld även bättre än vad tabellen påvisar, så fort man jämnar ut hemma- samt bortaplansstatistiken räknar vi med att de klättrar en aning framöver.

Degerfors är dock ett tufft motstånd, visst två ordentliga smällar men de har sitt grundspel och har lirare som Saidi, Edvardsen, Bertilsson och Ayaz, därför kommer de att bjuda upp till motstånd, det räknar vi med. Men det är dags för Sirius att studsa tillbaka och därför kommer vi även att investera en slant i dem. Oddset är tillräckligt bra här tycker vi.

Den raka ettan klickas in till fina 2.15 gånger degen hos spelbolaget Betfair. 2-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.15
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: