speltips_skribent

Speltips Helsingborg – Falkenberg 27/7: Västkustderby på Olympia

Två raka torsk och fem insläppta mål är Falkenbergs facit inför tisdagens möte mot Helsingborg – förlorar på nytt?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Säsongen 2021 ser ut att bli ett mardrömsår för Falkenberg just nu för det ser alltså allt annat än ljust ut för deras del, så här efter 12 spelade omgångar. Mer än 30% av säsongen är trots allt spelad och därför är det bara att konstatera att de så här långt varit sämst, tillsammans med Vasalund och Akropolis. Samtliga tre på 10 poäng.

Läskigt nog för Falkenbergs del så är det inte alls något jätteovanligt att falla ur Allsvenskan och sedan året därpå ur Superettan och det är säkerligen en tanke som slagit spelarna, hela omklädningsrummet och därför gäller det att skaka av sig så fort som möjligt, och börja om.

Sen har Falkenberg som bekant inte ett lag för toppen längre, man har tappat ett flertal lirare från i fjol och därför är det heller inte så konstigt att säsongen 2021 har blivit en svag sådan. Vi hade förvisso inte räknat med en jumboplats efter 12 spelade omgångar, men någonstans i mitten utgick man ändå från att Falkenberg skulle infinna sig. Och ännu finns möjligheten till att åstadkomma en sådan bedrift, vi räknar dock inte med att Falkenberg startar den resan här på tisdag.

Speltips och odds från Superettan

Helsingborg hade noterats för tre raka segrar inför mötet mot Värnamo senast men väl framme i den matchen åkte man på en ordentlig smäll på Olympia, och föll till slut med 4-2. En missräkning och en stor besvikelse, även en riktig sexpoängsmatch vilket betyder att Värnamo drog ifrån i toppen. HIF är dock fortfarande i allra högsta grad med i toppen, de har två matcher tillgodo på lagen ovanför och ska därför absolut inte räknas bort. Här framöver finns alla möjligheter att krympa avståndet och sätta press på Landskrona och Värnamo, så är det.

Vi räknar därför med att få se ett heltaggat Helsingborg på tisdag, det gäller att studsa tillbaka och speciellt göra det när ett lag av Falkenbergs kaliber tittar förbi. Det är trots allt ett gäng med ett stukat självförtroende, formen är som sagt usel och de har samtidigt bara plockat ett poäng på sina fem senaste bortamatcher. Inte alls bra.

Nu tror vi inte direkt att Helsingborg kör över Falkenberg, men att man står där som segrare efter 90 spelade utgår vi från, åtminstone ger vi Helsingborg en större procentuell chans än vad spelbolagen vill få det till (50%). Dubbla degen för den raka ettan måste utnyttjas här på Olympia och det blir också vårt speltips härifrån. Oddset finner ni hos Unibet som ger alla nya kunder 100 kr i freebet. ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: Unibet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: