speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Norwich 30/11: Säsongens första vinst

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Newcastle och Norwich den 30 november. Matchstart: 20:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Mitt i veckan-omgång i Premier League och det är bara att tacka för underhållningen, vi bjuds bland annat på ett Merseysidederby men även Manchester United vs Arsenal som går av stapeln på Old Trafford, det och mycket mer här i omgång 14 av Premier League.

I det här inlägget är det dock enbart fokus på Newcastle – Norwich, där hemmalaget alltså fortfarande jagar säsongens första trepoängare. 13 spelade matcher har resulterat i sex oavgjorda resultat och sju förluster samtidigt som man alltså har 15-29 i målskillnad – Newcastle är det laget som släppt in flest mål i Premier League.

Formen hade därför kunnat vara bättre för Newcastle inför den här ångestfyllda matchen, man ställs alltså mot Norwich som infinner sig på en 19:e plats i tabellen, tre poäng ovanför Newcastle vilket helt enkelt betyder att Newcastle måste vinna på tisdag. Annars placerar man sig alltså fyra eller sex poäng bakom bottentippade Norwich, och ja då entrar man per automatik ett nytt mörker, ett som man mycket väl kan stanna kvar i under hela säsongen sen. Nyckelmatch så det skriker om det.

Tar sig i kragen?

Oturligt nog för Newcastles del ställs de mot ett Norwich som onekligen ser ut att ha vaknat till liv under den senaste perioden, sju poäng har de lyckats få med sig i de tre senaste omgångarna och det kom oväntat i vår värld. För trots Brentfords form och status på Southampton så hade vi inte räknat med att Norwich skulle knipa sex pinnar, heller inte att Norwich skulle stå emot ett formstarkt Wolves. Men det gjorde man alltså och kliver därför in i tisdagens möte med siktet inställt på nya poäng.

Och det får man ändå konstatera, att Norwich är det formstarkaste laget av dessa två, de har även ett självförtroende i truppen som Newcastle omöjligt kan ha efter noll vinster så här långt in på säsongen. Men! Årets första trepoängare måste inkasseras någon gång och känslan säger att den faktiskt gör det här, Newcastle har knappt något att förlora utan det är bara att kliva ut och köra, och motståndet är trots allt nästjumbon vilket per automatik bör tala för att Newcastles chans är som allra störst här. 

Vi ska heller inte glömma att Newcastles målproduktion är bra här på hemmaplan, Norwich har samtidigt noterats för otroliga 16 baklängesmål på bortaplan. 16 på 6 matcher. Vi klickar därför in Newcastle som vinnare i matchen och gör detta till godkända 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget Betway! Nu kommer den, den efterlängtade trean! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor hos LeoVegas.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: