speltips tipsmedoss kamil

Speltips Salernitana – Juventus 30/11: En reaktion är att vänta

Juventus föll mot Atalanta i Turin i helgen och är pressade att vinna på tisdag. Måstematch för Allegri!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Juventus har bara vunnit 6 av 14 matcher här i Serie A vilket såklart är under all kritik för en klubb av Juves kaliber. De placerar sig dessutom 14 poäng efter tabellettan Napoli och kan i princip redan nu, i november månad glömma ett ligaguld säsongen 21/22, och det är minst sagt allvarligt.

Juventus behöver onekligen höja sig framöver, innan det är försent. För den där fjärdeplatsen är allt annat än en garanti i dagsläget, Napoli och Inter är helt enkelt bättre och här närmst föll Juve mot den tredje utmanaren, Atalanta. Med AC Milan återstår det att se hur det hela blir, de ska Juve kunna utmana men då gäller det att börja vinna matcher, med start från och med på tisdag.

Och motståndet här under tisdagen får vi ändå konstatera ett generöst för Juve, Salernitana agerar tabelljumbo efter 14 spelade omgångar och har samlat på sig blott åtta poäng. 10 förluster, av 14 möjliga är facit och då är man även det laget i Serie A som släppt in flest mål, 29 stycken – alltså ett snitt på mer än två mål per spelad match. Det här motståndet ska Juve bara städa undan oavsett form man är i, gör man inte detta ja då lär det blåsa hejvilt kring Allegri, Agnelli och alla andra. Så är det upp till bevis som gäller här nu.

Odds från Serie A

Tittar vi närmre på hur Salernitana mer exakt har uppträtt under de senaste veckorna så är det bara att konstatera att man inte räcker till, de har förlorat tre av sina sex senaste matcher med fler mål än ett och samtidigt förlorat fem av sina sju senaste matcher. Kryss här senast förvisso, mot Cagliari men Cagliari mår allt annat än bra i dagsläget och därför höjs såklart svårighetsgraden minst två, om inte tre snäpp på tisdag.

Salernitana har vunnit totalt två matcher den här säsongen, mot Spezia och Genoa och det tycker vi säger allt om status på nykomlingen. Lazio besegrade det här gänget med 3-0, Roma vann med 4-0 men även Torino besegrade Salernitana med fyra bollar, det hela är tydligt och därför utgår vi även från att Juve löser minst en tvåmålsseger här på tisdag. De måste reagera och studsa tillbaka, det finns inga andra alternativ längre.

Juventus (-1.25 asian handicap) synas till godkända 1.81 gånger degen hos spelbolaget Hajper. Missa inte att de erbjuder alla nya kunder 1000 SEK i riskfritt spel, utan omsättningskrav – den dealen låser ni upp här nedanför! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR RISKFRITT SPEL!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: Hajper (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: