speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fiorentina – Sampdoria 30/11: Ligafotboll från Serie A

Mitt i veckan-omgång i Serie A! Fiorentina är ute efter att studsa tillbaka efter helgens dråpliga förlust mot Empoli.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Det som såg ut att bli en fin genomförd bortamatch i Serie A blev istället ett dråpligt och smått pinsamt nederlag borta mot Empoli. Fiorentina hade en 1-0-ledning med sig hela vägen in i matchminut nummer 87, då satte Bandinelli dit 1-1 och knappt två minuter senare stod det 2-1 Empoli och Fiorentina föll alltså på nytt – deras sjunde förlust den här säsongen.

Fiorentinas prestationer är onekligen upp och ner. För trots att man nu har en av världens mest intressanta anfallare i truppen i Vlahovic, så fortsätter man att vara väldigt ojämna. Sju förluster är alldeles för många, till och med Genoa på en 18:e plats har förlorat färre matcher och visst, Fiorentina vinner fler fighter och infinner sig på en sjätteplats i tabellen, men det behöver bli bättre. Hade man bara varit en gnutta mer stabila hade man till och med kunnat infinna sig bland de fyra främsta i den här tabellen, så är det.

Nu är dock Fiorentina exakt det de helt enkelt är, de är uppenbarligen inte bättre än så här och högre krav än en sjätteplats kan man väl samtidigt heller inte ha. Vi är dock övertygade om att det varit en aning frustrerande att vara Fiorentina-anhängare i år, det finns mer att hämta det är åtminstone känslan men så länge det ser ut som det gör, så finns det alla anledningar att tro att ett Sampdoria, som entrar tisdagens möte med två raka segrar, kan plocka poäng här. De gör mycket mål och kommer att hota Fiorentina, det är en sak som är säker.

Målspel från Serie A

Sampdoria har som bekant fått en tuff start på säsongen i Serie A men möjligtvis kan den perioden vara över nu, efter det att Sampdoria sett till att plocka två oerhört viktiga trepoängare på raken. 2-0-seger över Salernitana och här närmst en 3-1-seger mot ett starkt Hellas Verona, ett Hellas som var obesegrade i fem raka omgångar och som dessutom hade besegrat Juventus och Lazio, och kryssat mot Napoli borta i Neapel.

Så en grym insats av Sampdoria att besegra det Hellas med två baljor, det tycker vi och det är en insats vi även tror boostar detta Sampdoria en aning inför framtida matcher. Man är bättre än vad tabellen visar och härifrån gäller det att fortsätta plocka poäng, man bör åtminstone kunna finna trygghet i det faktum att man gör mycket mål och lyckas man bara täppa till bakåt, så ska det nog hela kunna bli en bra säsong.

Vi kommer att klicka in BLGM – Ja här och gör detta till godkända 1.66 gånger insatsen. Sampdoria gör som sagt mycket mål, mer exakt 20 stycken på 14 matcher men man släpper samtidigt in en del, därför är vi övertygade om att även Vlahovic & Co lyckas få hål på Sampdoria på tisdagskvällen. Även deras målskillnad talar för ett sådant utfall. 21-19. Oddset hittar ni hos spelbolaget Betfair. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.66
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: