speltips tipsmedoss kamil

Speltips Monaco – Lille 19/11: Underhållande tillställning på Stade Louis II

Monaco och Lille har tillsammans släppt in 35 mål i Ligue 1 efter 13 spelade omgångar. En öppen matchbild är att vänta på fredag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Varken Monaco eller Lille har levt upp till förväntningarna under säsongen 21/22 och när nu ungefär en tredjedel av säsongen är spelad finner vi alltså de här klubbarna först på en 11:e- respektive 12:e plats i tabellen. Det är under all kritik givetvis, Lille har dessutom minus i målskillnadskolumnen och för att vara en regerande mästare är det direkt pinsamt, och då har de dessutom tappat poäng i fyra raka omgångar.

Lille har med andra ord saker och ting att jobba på och främst är det alltså defensiven som varit ett ordentligt orosmoment. Det är överraskande då Lille släppte in minst mål i Ligue 1 i fjol, ja till och med färre än PSG när siffran till slut landade in på 23 mål. Idag står man alltså på 19 insläppta när 25 omgångar återstår att spela för, det är en otrolig nedgradering och ingenting verkar tyda på en förändring då Lille alltså fortsätter att tappa poäng.

För Monacos del är formen också svag och man entrar alltså fredagens möte med två raka poängtapp i Ligue 1, mot Stade de Reims och Stade Brestois och det väcker givetvis frågetecken. De lagen huserar långt ner i tabellen och därför är det upp till bevis på fredagen, kan ett landslagsuppehåll ha kommit lägligt för deras del? Det återstår att se men vi utgår från att Monaco entrar banan med siktet inställt på en trea, att de kliver ut hårt och sätter tonen mot ett formsvagt Lille. Det är den rätta vägen att gå här på hemmaplan.

PROVA BETHARD – MARKNADENS BÄSTA ODDS! Bethard har tagit den svenska marknaden med storm tack vare sina höga odds. Sätt in 100 kronor och få 200 att spela för. Läs mer och registrera er här!

Fartrikt!

Vi har två lag som är väldigt beroende av en trepoängare framför oss här på fredagen, Europa-spel är avgörande för dessa klubbar och man behöver börja klättra i tabellen innan det är försent. Därför räknar vi med att både Monaco och Lille trycker på för ett ledningsmål i den här matchen.

Som sagt, både Monaco och Lille bjuder till i form av underhållande tillställningar, med målchanser åt båda håll. Vi var inne på Lilles negativa målskillnad, defensiven har varit under all kritik och då är det främst här på bortaplan som det i princip läckt in mål, 11 insläppta på 7 matcher. Monaco släpper samtidigt in mer än 1.00 mål i snitt per match på Stade Louis II, det får oss att investera i målen på fredag.

Över 2.5 mål i matchen betalar exakt dubbla degen hos spelbolaget ComeOn, det är ett otroligt värde och måste utnyttjas. Visst, Monaco har spelat 0-0 i två raka omgångar men det tycker vi bara talar för att det lossnar på fredag, åt båda håll – både positivt och negativt. Sen är det just den detaljen om att båda lagen behöver vinna som vi tycker gör spelet tokintressant. Missa absolut inte att ComeOn bjuder nya kunder på en 300-procentig välkomstbonus – sätt in 250 SEK och få 1000 att spela för! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – SÄTT IN 250 SEK, FÅ 1000!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: