europatipset tips

Europatipset 16/11: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 46. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 46 med en jackpot på ca 3 miljoner kronor! VM-kvalet fortsätter att rulla runt omkring i världen men i nuläget är det som bekant mest intressant i Europa där bara en omgång återstår att spela för. Det är dock en fight från Sydamerika som sticker ut mest på kupongen, Argentina och Brasilien drabbar samman natten till onsdagen (00:30) och den fighten kommer bli häftig att se. Som alltid. Utöver VM-kval är det även fokus på FA Cupen – två fighter därifrån med på veckans kupong. Med det sagt så sparkar vi igång analysen, spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

europatipset spelförslag

 TILL EUROPATIPSET!

1. Nederländerna – Norge, 1

Nederländerna säkrar förstaplatsen vid ett oavgjort resultat på tisdag, Norge behöver vinna men tar sig an uppgiften utan en viss Håland, den detaljen får oss att spika hemmalaget, Norge hade tydliga problem mot Estland (0-0).

2. Wales – Belgien, X2

Wales behöver ett kryss mot Belgien för att säkra andraplatsen och det är även ett troligt utfall här i och med att Belgien redan är klara för spel i VM 2022. X2 räcker dock gott, tydlig skillnad i kvalité trots allt.

3. Finland – Frankrike, 2

Finland har allt att spela för samtidigt som Frankrike är klara för spel i Qatar-VM, vi har dock svårt att se att Finland ska kunna få omkull Frankrike på tisdag, fransmännen har växlat upp och njuter av att spela fotboll just nu. Spik!

4. Montenegro – Turkiet, X2

Turkiet är en vinst från att säkra andraplatsen i grupp G, högst troligt gör man det även vid ett kryss i och med att Norge ställs mot Nederländerna på bortaplan och därför placerar vi ut tvåan först i match nummer 4. Krysset måste dock med, Turkiet är långt från en garanti. X2!

PROVA BETWAY – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus. Sätt in 100 kronor och få 200 att spela för. Läs mer och registrera er här!

5. Bosnien Hercegovina – Ukraina, X2

Bosnien Hercegovina föll mot Finland här närmst och gjorde dessutom detta med en man mer på banan i över 50 minuter, en otroligt svag insats som onekligen bekräftar problemen som finns i detta bosniska landslag. De är helt under isen. X2 ska därför räcka väl.

6. Argentina – Brasilien, 1X2

Ofta vidöppna tillställningar när Argentina och Brasilien ställs mot varandra, och extra mycket nu när dessa två lag är överlägsna i det sydamerikanska VM-kvalet – vi tar inga risker och plockar med samtliga tecken.

7. Chile – Ecuador, 1X

Chile har vaknat till liv igen efter en urusel start på VM-kvalet, tre raka vinster är ett faktum inför hemmamötet mot Ecuador och därför bör man även ha en god chans att plocka poäng igen. Hemmaplansfördelen väger dessutom som alltid tungt här i Sydamerika. 1X räcker gott.

8. Colombia – Paraguay, 1

Paraguay har gått mållösa från fyra raka matcher i det sydamerikanska kvalet och dessutom förlorat tre av dessa matcher, drömläge för ett Colombia som haft det tufft på sistone. Måstematch dessutom, därför spikar vi hemmalaget.

9. Bolivia – Uruguay, 1X

Uruguays tre senaste matcher har varit mot Argentina två gånger om och Brasilien, det blev förlust i samtliga matcher och innan dess ett kryss mot Colombia på hemmaplan, inte alls optimalt och trots att motståndet är mer generöst under tisdagen, så är det allt annat än en enkel uppgift det här. Bolivia är alltid knepiga på hemmaplan – vi testar 1X!

10. Venezuela – Peru, X2

Venezuela är Sydamerikas svagaste fotbollsnation och har varit det ett bra tag nu, 10 förluster av 13 möjliga lyder facit och därför bör Peru, som har en direktplats till VM inom räckhåll, åtminstone lösa en pinne här. De säkrade dessutom en 3-0-seger mot Bolivia senast, viktig trea och en boost för självförtroendet såklart.

11. Kanada – Mexiko, 1 2

Kanada står fortfarande på noll förluster efter sju spelade omgångar vilket innebär att man undvikit ett nederlag mot samtliga nationer i det här VM-kvalet, en fantastisk bedrift för ett landslag som bara deltagit i ett VM en gång tidigare (1986). Mexiko är dock Mexiko och är ett av de bästa landslagen på den här kontinenten, tvåan måste därför med. Fint värde på ettan dock, vilket gör gaffeln väldigt intressant.

12. Cambridge United – Northampton, 1

FA Cupen där League One-klubben Cambridge United ställs mot League Two-klubben Northampton. Och här vore drömscenariot åtminstone en halvgardering, och mer exakt 1X men ettan till 45% är samtidigt ett härligt drag – vi testar!

13. Cheltenham – Gillingham, 1X

Cheltenham och Gillingham spelar båda till vardags League One-fotboll och väl där skiljer bara två poäng lagen åt i tabellen efter 16, 17 spelade omgångar. Tät drabbning, dessutom är det FA Cupen här också och därför väljer vi helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming