speltips tipsmedoss kamil

Speltips Nederländerna – Norge 16/11: Avgörande möte i Rotterdam

Spännande förutsättningar inför tisdagens möte mellan Nederländerna och Norge. Nu ska det hela avgöras.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Ett oerhört slarvigt kryss mot Lettland på hemmaplan (0-0) har ställt till det ordentligt för Norge inför den sista omgången där tuffaste möjliga motstånd nu väntar, Nederländerna på bortaplan. Krysset är dock högst troligt ett måste om Norge ska ha en möjlighet att nå andraplatsen, Turkiet infinner sig på samma antal poäng med en bättre målskillnad och behöver alltså förlora stort mot Montenegro om Norge ska kunna ta sig vidare vid en förlust på tisdag.

Inte alls optimala förutsättningar för Norge, givetvis väldigt surt i och med att man hade drömläget mot Lettland senast men det är alltså väldigt tydligt att det här landslaget lider när Håland inte är tillgänglig, offensiven är en annan.

Ska Norge kunna få omkull Nederländerna kommer det därför att krävas en fläckfri insats, och lite tur såklart men det är absolut inte omöjligt, Nederländerna är inget Tyskland utan har sina brister. De tappade två poäng mot Montenegro i lördags och fick bara med sig en uddamålsseger mot Lettland innan dess – här räknar vi inte med resultatet mot Gibraltar av naturliga skäl. Därför är vi helt övertygade om att Norge ändå entrar det här mötet med en tro om att det är fullt möjligt, defensiven blir nyckeln och den har trots allt sett riktigt bra ut. Lite spänning räknar vi därför med.

Håller nere siffrorna

Vi tycker det finns likheter mellan Sveriges möte mot Spanien och tisdagens möte mellan Nederländerna och Norge. Allting står på spel här vilket det också gjorde i Sveriges match, men även fler likheter än så. Ett kryss för Norge kan som sagt innebära att man plockar andraplatsen, därför bör man till stor del fokusera på defensiven och inte alls ta några större risker här. Lite som Sverige approacha mötet mot Spanien, dvs att de var väl medvetna om klasskillnaden och istället fokuserade på att ha med sig 0-0 så länge som möjligt, eftersom att det innebar att man fortfarande i allra högsta grad var med och slogs om samtliga tre pinnar. 

Norge är dessutom precis som Sverige trygga med att falla tillbaka, de har släppt in minst mål i det här gruppspelet och vi ser inte en annan approach vara bättre än den att försöka stå rätt och istället straffa Nederländerna i omställningarna. Det är deras stora chans, kanske till och med deras enda.

Att Nederländerna säkrar en förstaplats vid ett kryss talar även det för att de inleder något avvaktande, absolut att de kommer att vilja få hål på Norge men det finns ingen som helst anledning till att ta några större risker. Fixar Norge bara 0-0 eter halvtimmen spelad, ja då räknar vi inte med att få se något målkalas på tisdag. Därför lockas vi av underspelet i den här matchen, speciellt eftersom att spelbolagen är helt överens om att det kommer att smälla ordentligt här i Rotterdam. Det utnyttjar vi.

Under 2.5 mål i matchen klickas in till finfina 2.30 gånger degen hos spelbolaget 888sport. 1/2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 2.30
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: