speltips tipsmedoss kamil

Speltips Levante – Athletic Bilbao 19/11: La Liga är tillbaka

Athletic Bilbao reser sydöst till Valencia i hopp om att vinna fredagens på förhand täta tillställning. Viktig match för båda lagen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Vi finner Athletic Bilbao på en åttondeplats i tabellen men de har matchen mindre spelad än både Osasuna och Rayo Vallecano vilket innebär att man har en sjätteplats i sina egna händer inför fredagens möte mot Levante. Och så länge man har det så får vi ändå konstatera att det är en okej säsong för deras del, det är just Europa som ständigt är målsättningen för den här klubben och känslan just nu säger att Bilbao kommer att finnas med där uppe när vi närmar oss maj månad, 2022.

Det finns dock saker att förbättra för Marcelino, Athletic Bilbao gör fortfarande alldeles för lite mål och hade man bara boostat målproduktionen med ett par procent så vore faktiskt inte en top 4 placering orimlig att sikta in sig på. För defensiven håller en fin nivå, Bilbao har bara släppt in åtta mål den här säsongen och med tanke på hur Barca, Atletico Madrid och Real ändå stundtals skakat, så finns det alla anledningar att faktiskt gå för det för Bilbao.

Därför bör Marcelino ändå förstå att han behöver justera sin offensiv en aning, de behöver bli mer framåtlutade för att kunna utmana om topplatserna och det behöver hela den här föreningen inse. Det har snackats en del om detta under säsongens gång och det är inte alls konstigt, Bilbao har sett exakt likadana ut under de senaste åren och det har inte alls varit vägvinnande, 11 mål på 8 matcher håller dessvärre inte och vi räknar med att man förstått detta nu.

Det är absolut inte bara baserat på en känsla vi har utan det har som sagt pratats om detta inom föreningen, Bilbao har bara vunnit en av sina sex bortamatcher och det är ett tydligt problem, 4-3 i målskillnad säger även det en del om hur de sett ut, noll förluster förvisso men det är bättre att vinna tre och förlora tre, 9 poäng istället för 8 trots allt och varje poäng är viktig. Vi räknar därför med att man trycker på för en vinst här på fredag.

Öppnare matchbild

Levante är inne i en väldigt tung period just nu och behöver verkligen ta sig ur den här situationen för att inte riskera att hamna alldeles för långt efter. För snart är det onekligen försent, vi finner Levante först på en 19:e plats i tabellen med blott 6 poäng på kontot, de har alltså bara efter 13 spelade omgångar, redan 6 poäng upp till säker mark och det är ett minst sagt allvarligt läge. Noll vinster dessutom.

Därför är det hög tid att vinna en fotbollsmatch för Paco Lopez Levante. Mål kan de göra, det vet vi men defensiven behöver bli bättre, Levante är det laget i La Liga som släppt in flest mål (25) och lyckas man inte åtgärda det, ja då är det bara att konstatera att det blir spel i Segundan nästa säsong.

Till fredagens möte och vad utfallet kan tänkas bli här i Valencia. Levantes problem är uppenbara och det återstår alltså att se huruvida de lyckas få defensiven på plats eller inte. Men just nu så är det bara att konstatera att defensiven inte håller, och det tror vi Bilbao kommer att försöka utnyttja. De kan inte entra den här matchen med samma approach som tidigare, det vore tjänstefel i och med att hur få matcher man faktiskt vunnit, det här är ett drömläge och därför behöver man kliva på ordentligt. Och det räknar vi med att Bilbao också gör, och att det i slutändan resulterar i att man bjuder Levante på fler ytor än vad man bjudit sina tidigare motståndare på.

Att båda lagen lyckas hamna i målprotokollet räknar vi därför med, det är emot vad spelbolagen säger men ett landslagsuppehåll tenderar att kunna bryta mönster, och därför klickar vi också in BLGM – Ja till fina 1.909 gånger insatsen. Dags att bli en aning mer offensiva Bilbao. Oddset finner ni hos spelbolaget 888sport! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.909
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: