speltips tipsmedoss kamil

Speltips Augsburg – Bayern München 19/11: Odds från Bundesliga

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Augsburg och Bayern München den 19 november. Matchstart: 20:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSAFE!

Twitter Facebook

Allt är i sin ordning när vi välkomnar tillbaka Bundesliga efter landslagsuppehållet, Bayern München är i topp av tabellen med fyra poäng ner till Borussia Dortmund och ytterligare två poäng ner till Freiburg. Leipzig finner vi hela 10 poäng efter Bayern, vilket dessvärre bara bekräftar den stora skillnaden i den här serien och vi räknar bara med att avståndet kommer att bli större framöver, även ner till Dortmund eftersom att Håland är skadad och missar samtliga matcher under 2021.

Och just den detaljen kring Håland är extra tråkig då Borussia Dortmund faktiskt sett riktigt bra ut i år, hade han inte missat så många matcher han faktiskt gjort, hade Dortmund varit närmre, om inte delat förstaplatsen med Bayern, det är inte helt orimligt att tro.

Nog om det och fokus på fredagens fight här mellan Augsburg och Bayern. Allt talar för att vi får bevittna en ensidig historia på Europa Park-stadion, alla är vi nog överens om det och extra mycket nu när Augsburg dessutom har det väldigt kämpigt. Vi finner de först på en 16:e plats i tabellen med blott 9 poäng på kontot, säsongsinledningen har varit allt annat än bra och därför har vi även svårt att se att man ska räcka till mot Tysklands överlägset bästa fotbollslag. För formen, den är heller inte bra då Augsburg bara vunnit en av sina sju senaste matcher samtidigt som de även hunnit med att åka ur DFB-Pokal. Absolut inte optimalt när Bayern nu väntar.

Kombinationsspel till 2.15x

Alla som följer Bundesliga nära är väl medvetna om att det ofta bjuds på underhållande tillställningar i den här serien. Det smällar ofta, åt båda håll, även när överlägsna Bayern infinner sig på banan. Och lite där tror vi även den här matchen kommer att hamna på fredag.

Bayern München släpper i snitt in ett mål per spelad match i Bundesliga, 11 insläppta efter 11 spelade omgångar och 6 av dessa har man släppt in på bortaplan. Faktum är att Bayern inte lyckats hålla nollan intakt i en enda match på bortaplan i Bundesliga den här säsongen, därför är det heller inte orimligt att utgå från att Augsburg hamnar i målprotokollet på fredag.

Favoritspelet Bayern att vinna + BLGM – Ja tycker vi därför fortsatt är väldigt lockande. Det är ett spel vi ofta återvänder till eftersom att det allt som oftast sitter, Augsburg har dessutom gjort sju mål på fem hemmamatcher den här säsongen, och nätat åtta gånger mot Bayern i de sju senaste matcherna lagen emellan. 2.15 gånger degen får vi för kombinationsspelet hos spelbolaget Betsafe, fint värde! Stort lycka till vid rygg.

RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos Mr Green

Är du ännu inte kund hos Mr Green? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 2.15
Bolag: Betsafe (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: