speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leicester – Chelsea 20/11: Tuff bortamatch

Chelsea reser norrut till Leicester där en småknepig uppgift väntar på King Power Stadium – nytt poängtapp?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Chelsea entrar omgång 12 i Premier League fortsatt som tabelletta, trots missräkningen mot Burnley på Stamford Bridge inför landslagsuppehållet. 1-1 slutade den matchen samtidigt som både Manchester City och West Ham vann, vilket betyder att man numer har ett tre poängs försprång ner till närmsta motstånd, samtidigt som man alltså har sex pinnar ner till tabellfemman Arsenal.

Chelsea mår med andra ord väldigt bra och det är bara att konstatera att man är en av tre, eller två favoriter till att vinna Premier League säsongen 21/22. Det är ett minst sagt svårslaget lagbygge Tuchel pusslat ihop och det som är mest imponerande är onekligen defensiven. Chelsea har alltså fortfarande bara släppt in blott fyra mål i Premier League, 4 mål på 11 matcher är ett ordentligt utropstecken för att vara ett lag i PL. Det finns som bekant många tuffa matcher i den här serien och det är dessutom ett tufft matchande, men trots detta håller man alltså tätt och därför kommer det också att krävas en gedigen insats av Leicester om man ska lämna banan med några som helst poäng på lördag.

Dessutom är det ett Leicester som inte alls sett lika bra ut som under tidigare säsonger vi har framför oss här. De infinner sig först på en 12:e plats i tabellen med blott 4 vinster på kontot och det är under all kritik givetvis. Kraven är högre än så på Rodgers lagbygge och mer tror vi ändå de har i sig, man har trots allt lidit av mycket skador under inledningen och trots att man inte vunnit många matcher, så är Leicester fortfarande ett svårslaget lag med blott en förlust på de åtta senaste matcherna. Därför ska vi ännu inte tala om någon kris utan avvaktar lite till, när dessutom ett betydligt mer generöst spelschema väntar efter mötet mot Chelsea. Det kommer att bli en avgörande period för deras del.

PROVA BETHARD – MARKNADENS BÄSTA ODDS! Bethard har tagit den svenska marknaden med storm tack vare sina höga odds. Sätt in 100 kronor och få 200 att spela för. Läs mer och registrera er här!

Tät tillställning?

Chelsea har genom åren alltid haft stora problem när det kommer till matcherna mot just Leicester. Det har de flesta toppklubbar ändå haft, just eftersom att Leicester och främst Vardy tenderar att höja sig i samband med dessa matcher. Tittar vi tillbaka på de åtta senaste matcherna lagen emellan så kan vi konstatera att Chelsea bara gått segrande ur två möten mot Leicester, Leicester har samtidigt vunnit två av de tre senaste. Senast lagen ställdes mot varandra här på King Power Stadium vann Leicester med 2-0. Det var i januari månad.

Nu råder såklart andra förutsättningar i och med status på Chelsea men vi ska absolut inte underskatta Leicester i den här typen av matcher och dessutom inte ett Leicester som bara förlorat en av sina åtta senaste matcher. Vi räknar därför med att Chelsea åtminstone får det lite jobbigt här på lördag, men även med att man släpper in ett mål då Leicester i princip alltid gör mål på King Power Stadium, faktiskt även utanför hemmaarenan. De har nätat i 15 av sina 18 matcher under säsongen 21/22.

Vi väljer därför att klicka in BLGM – Ja till fina 1.83 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. Andra baklängesmålet på bortaplan kommer alltså här på lördag för Chelseas del – missa absolut inte ComeOn:s välkomstbonus, sätt in 250 SEK och få 1000 att spela för! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – SÄTT IN 250 SEK, FÅ 1000!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: