speltips tipsmedoss kamil

Speltips Borussia Dortmund – Stuttgart 20/11: Kombinationsspel till 2.60

Otroligt värde identifierat i lördagens möte mellan Borussia Dortmund och Stuttgart. Odds tips till 2.60 hos spelbolaget Betway!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Bundesliga rullar vidare under lördagen där det bjuds på ett flertal spännande fighter, Leipzig, Wolfsburg, Leverkusen och Dortmund är samtliga involverade och jagar tre poäng på skilda håll och det är som bekant väldigt tight i slaget om Champions League-platserna just nu. Freiburg har imponerat stort och parkerar in sig på en tredjeplats men strax under så skiljer bara två poäng fem lag åt i tabellen, vilket såklart även gör matcherna extra spännande den här dagen.

Borussia Dortmund däremot har tydligt tagit upp jakten på Bayern München och förstaplatsen, och vore det inte för Hålands skada så utgår vi faktiskt från att man åtminstone hade placerat sig ett poäng efter jätten från München. Och inte fyra som det ser ut i nuläget. För det kommer vi inte från, att Dortmund tappar ordentligt med kraft i offensiven utan sin norska stjärna , det syns väldigt tydligt när de ställs mot tuffare motstånd. Leipzig är ett exempel från den senaste ligaomgången.

På lördag väntar dock ett mer generöst motstånd för Dortmunds del. Stuttgart har fått en tuff start på säsongen 21/22 och infinner sig först på en 15:e plats i tabellen – bara ett poäng skiljer de från fel sida av nedflyttningsstrecket. Blott två segrar har det blivit så här långt, dessutom har Stuttgart tappat poäng i fyra raka omgångar inför lördagens möte på Signal Iduna Park. Addera därtill att det bara är två lag i serien som släppt in fler mål än Stuttgart, därför är det inte alls mycket som talar för att Stuttgart lämnar banan med några som helst poäng. Dortmund har trots allt öst in mål den här säsongen, därför kan vi nog utgå från att det blir ett par mål från hemmalagets sida här när de nu ställs mot ett av ligans svagaste försvar.

Odds från Bundesliga

Tittar vi närmre på hur Dortmund har presterat här på Signal Iduna Park så kan vi konstatera att de faktiskt är Bundesligas starkaste hemmalag, de har vunnit ALLA sina matcher här så här långt och gjort mer än tre mål, i snitt per match. 19 baljor på 6 matcher. I vanlig ordning tuffar alltså Dortmund på när det väl vankas match här på hemmaplan, och vi tror alltså heller inte på några större förändringar när ett av ligans formsvagaste lag tittar förbi på lördag.

Mål, mål och mål! Det är utfallet vi tror på i lördagens möte. För det är inte bara framåt som målen dyker upp när Dortmund spelar fotboll, utan även bakåt. Man är som bekant ordentligt framåtlutade och en konsekvens av det är att man släpper in en del mål, mer exakt har man släppt in åtta mål på sex hemmamatcher. Totalt sett har man 17(!) insläppta och det är väldigt mycket, fler än exempelvis Freiburg, Wolfsburg, Leipzig, Mainz, Gladbach och Frankfurt.

Därför kan ni nog ana vilket typ av spel vi är intresserade av här. Kombinationsspelet; Dortmund vinst + BLGM – Ja, ett spel som alltså betalar otroliga 2.60 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. Det är ett odds som bara måste testas sett till förutsättningarna. För Stuttgart kan även de göra mål, 15 baljor står man på efter 11 spelade omgångar.  Ett otroligt värde. Missa heller inte att Betway boostat sin välkomstbonus; 100% upp till 1000 SEK finns att hämta hem här! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Är du ännu inte kund hos LeoVegas? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Ja
Odds: 2.60
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: