speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Burnley 30/12: Kombinationsspel till 2.10x

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Manchester United och Burnley den 30 december. Matchstart: 21:15.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Ett möte i Premier League den här torsdagen och den går av stapeln på Old Trafford där Manchester United och Burnley drabbar samman.

Covid-drabbad liga är vad detta är såklart men fotbollen fortsätter att rulla i ett rasande tempo och en haltande tabell är onekligen en konsekvens av detta. Burnley har inte spelat en match sedan en bra tid tillbaka och det är svårt att blunda för när vi väljer att gräva fram ett speltips från Old Trafford på torsdagskvällen. Matchtempot kan inte vara på topp även fastän truppen är utvilad och redo för uppgiften i Burnley.

Man United är inte riktigt i samma situation, de lirade match så sent som för bara några dagar sedan och det tycker vi ändå talar för ett United som vi räknar med kommer bli bättre framöver. Ha mer energi.

Manchester United vinner

Lindelöf och Pogba är out men annars ser truppläget bra ut, det är en aspekt att ta hänsyn till här. Manchester United under Ralf Rangnick är på alla sätt och vis ett nytt bygge, ett lag som kommer behöva lite tid för att få sina bitar på plats men här på Old Trafford, mot ett motstånd av Burnleys kaliber ska man bara plocka tre poäng mot. Allt annat vore överraskande att se här.

Manchester United är ett lag som ska spela Champions League fotboll nästa år, så enkelt är det. Vi finner Burnley först på en 18:e plats i tabellen och visst förvaret är bra och man kan vara svåra att bryta ner men till slut bör United stå där som vinnare efter 90 spelade.

Och just av den anledningen, att Burnley är defensivt lagda, i kombination med att United inte sett helt självklara ut i offensiven, väljer vi att klicka in en United vinst + Under 3.5 mål i matchen och detta till fina 2.10 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: