stryktipsforslag och analys

Stryktipset 1/1: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 52. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 52 med en jackpot på 16 000 000 kronor! Premier League, Championship och La Liga formar veckans Stryktipset kupong och alltid trevligt med lite fotboll från Spanien får vi konstatera. Real Madrid i fokus bland annat, som ställs mot Getafe på bortaplan. Chelsea vs Liverpool i PL dessutom! Vi sparkar igång analysen och klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

stryktipset 1 januari

 TILL STRYKTIPSET!

1. Crystal Palace – West Ham, 1X

Crystal Palace börjar allt oftare få med sig poäng efter positiva insatser och den skillnaden får oss att välja deras sida på lördag. West Ham är inte på topp i dagsläget och Palace ska därför ha en god chans! 1X!

2. Leicester – Norwich, 1X

Uppskjuten. Procentfördelning vid lottning: 64-21-15.

3. Watford – Tottenham, 2

Att Tottenham har växla upp under Conte råder det längre inga som helst tvivel om, de är ett bättre lagbygge i dagsläget och får ut betydligt mer än tidigare, väntat i och med kvalitén de ändå har i truppen och därför väljer vi även deras sida i den här matchen. Watford mår dessutom allt annat än bra.

4. Blackpool – Hull, 1X

Hemmaplansfördelen väger sm alltid tungt i Championship och trots svag form på Blackpool räknar vi därför med att de vinner den här matchen. En pinne ska de åtminstone kunna plocka mot ett annat formsvagt motstånd i Hull.

PROVA BETHARD – HÖGA ODDS OCH NY VÄLKOMSTBONUS! 100% upp till 1000 SEK hos etablerade Bethard. Läs mer och registrera er här!

5. Chelsea – Liverpool, X2

Liverpool fick se sig själva bl passerade av Chelsea i tabellen i samband med förlusten mot Leicester men de har fortfarande andraplatsen i sina egna händer inför lördagens toppmöte. Tät kamp så här på förhand men vi väljer X2, Liverpool har en högre höjd i dagsläge. X2!

6. Brentford – Aston Villa, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, Brentford är bra och bör vara kapabla till att slå Aston Villa här hemma men vi vill samtidigt inte räkna bort gästerna, det är ett piggt Aston Villa med mycket kvalité i truppen. Gaffel!

7. Everton – Brighton, X2

Everton infinner sig först på en 15:e plats i tabellen och gör de såklart av en anledning, det har inte riktigt stämt för Benitez del och Brighton är i vår värld helt enkelt bättre. X2 blir därför vår val.

8. Leeds – Burnley, 1

Det är onekligen dags att vinna en match för Leeds, Bielsa hänger löst och här hemma mt Burnley så är tre pinnar det enda alternativet. Vi räknar med att få se ett heltaggad Leeds och spikar de också av den anledningen.

9. Southampton – Newcastle, 1X

Newcastle ser inte ut att komma igång och det hela börjar se allt mörkare ut, noll vinster på bortaplan är facit och trots svag form på Southampton så kan man inte annat än att välja deras sida. 1X bör känns i alla fall bra på förhand.

10. Bristol City – Millwall, 1X2

Ett möte som kan sluta lite hur som helst är känslan så här på förhand, Millwall är långt från 100-procentiga och det är även Bristol City som är väldigt ojämna. Vi plockar med samtliga tecken.

11. Alaves – Real Sociedad, 2

Real Sociedad har förlorat fyra raka matcher här i La Liga och har absolut inte råd att tappa fler poäng om de ska spela CL nästa säsong, med ett litet mn uppehåll i ryggen, och ett generöst motstånd i Alaves bör de kunna studsa tillbaka. 

12. Getafe – Real Madrid, 2

Absolut ingen enkel uppgift för Real Madrid som ställs mot ett pånyttfött Getafe, de har inte förlorat en match sedan en bra tid tillbaka men trots detta är tvåan given i vår värld. Vi spikar gästerna som har en stekhet Benzema och Vini Jr i laget.

13. Elche – Granada, 1X

Elche har undvikit ett nederlag i sex av åtta fall här på hemmaplan och ska därför per automatik ha en god chans till poäng när Granada tittar förbi på lördag. 1X känns bra och blir vår val här.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 SEK och spela för 1000

Få en 300-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming