europatipset tips

Europatipset 29/12: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 52. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 52 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Premier League, Championship, portugisisk fotboll och League One på schemat den här onsdagen! En tuff kupong men utmaningen är trevlig och med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stor analys! Spelförslag och tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

analys europatipset vecka 52

 TILL EUROPATIPSET!

1. Chelsea – Brighton, 1X

Chelsea noterades för en efterlängtad vinst senast när de bortaslog Aston Villa med 3-1 i en match även Lukaku fick näta i, positiva nyheter och de kliver såklart in här som favoriter när Brighton kommer på besök. Krysset är dock intressant, en eventuell kupongrensare och Brighton vaknade till liv senast. Vi testar!

2. Brentford – Manchester City, 2

Manchester City har noterats för nio raka vinster i Premier League och har totalt sett målskillnaden 50-12 över 19 omgångar. Ser vi enbart till de fyra senaste matcherna lyder målskillnaden; 18-3. Ett otroligt lagbygge. Spik!

3. Blackburn – Barnsley, 1X

Blackburn ser inte ut att ha några planer som helst på att stanna av utan vinner match efter match och infinner sig numer på en tredjeplats i tabellen här i Championship. De har vunnit fem raka matcher inför onsdagens möte och därför placerar vi även ut ettan först i match nummer 3. Det mittersta tecknet är dock spännande, Blackburn närmar sig ett poängtapp och värdet är fint. Vi testar.

4. Blackpool – Middlesbrough, X2

Middlesbrough har hållit nollan intakt i fyra raka matcher och vunnit fyra av sina fem senaste matcher i Championship, ett formstarkt lag som jagar en plats i Premier League nästa säsong. Det blir minst ett poäng mot Blackpool på onsdag.

PROVA BETHARD – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Välkomstbonus: 100% upp till 1000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Coventry – Millwall, 1X

Coventry har tappat ordentligt med fart under de senaste veckorna men de förlorar samtidigt väldigt sällan fotbollsmatcher, dessutom entrar de onsdagens möte utvilade efter att ha fått två raka matcher uppskjutna. Det vänder nu! 1X ska räcka gott.

6. Sheffield United – Hull, 1

Sheffield United har en bättre poängskörd än Hull och är betydligt formstarkare då de jagar sin femte raka seger på onsdag, med hjälp av hemmaplansfördelen bör de därför gå segrande ur den här bataljen. Spik!

7. Guimaraes – Boavista, 1X

Boavistas bortafacit är otroligt svagt och formen likaså, de har ännu inte vunnit en match på resande fot (0-2-5), samtidigt jagar Guimaraes sin fjärde raka seger på hemmaplan. Generöst motstånd. 1X räcker gott.

8. Sporting Lissabon – Portimonense, 1

Klasskillnad på samtliga plan när tabellettan Sporting ställs mot tabellsexan Portimonense, resultatraden 13-2-0, 27-5 säger allt och därför spikar vi hemmalaget i match nummer 8. Trygg seger är att vänta!

9. Ipswich – Wycombe, X2

Wycombe är obesegrade i fem raka omgångar i League One varpå de vunnit tre av de matcherna, samtidigt placerar de sig 13 poäng före just Ipswich och har förstaplatsen inom räckhåll i den här serien. Ett formstarkt kollektiv. Vi väljer X2!

10. Milton Keynes Dons – Cheltenham, 1X

Cheltenham har förlorat fyra av sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar och har bara ett poäng på de fyra senaste omgångarna i League One. Addera därtill att de totalt sett bara noterats för 2 av 11 möjliga vinster på bortaplan. MK Dons bör därför kunna plocka minst en pinne i det här mötet. 1X!

11. Oxford United – AFC Wimbledon, 1

14 poäng skiljer Oxford United och AFC Wimbledon åt i tabellen inför omgång 25 och skillnaden är därför också tydlig, Oxford har dessutom bara förlorat 1 av sina 10 senaste matcher i League One och det nederlaget kom mot topplaget Wigan. Hemmalaget klart starkare här. Spik!

12. Plymouth – Portsmouth, X2

Spännande värde på bortalaget Portsmouth som kommit igång på allvar under de senaste veckorna, de jagar på onsdag sin fjärde raka vinst på bortaplan och har numer bara tre poäng upp till kvalplatsen. Vi väljer X2 och går därför också emot favoriten.

13. Shrewsbury – Accrington Stanley, 1X2

Vi har att göra med två lag som hittat rätt i match nummer 13 där alltså både Shrewsbury och Accrington bjudit på ett par fina resultat under den senaste perioden, pigga och formstarka – alla tecken åker med!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 kr, spela för 1000!

Hämta en 300-procentig välkomstbonus hos ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming