speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Arsenal 2/12: Stormöte på Old Trafford

Tät drabbning är att vänta när ett formsvagt Manchester United tar sig an Arsenal på Old Trafford. Vilka drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Michael Carrick kommer att leda sitt United i en tredje raka match på torsdag för att sedan steppa åt sidan för Ralf Rangnick som kommer att ta över för resten av säsongen. Och än så länge har det hela varit positivt under Carrick, inte alls för att det är möjligt att dra slutsatser efter en så kort tid men United har åtminstone fått lite ny energi och en gnutta hopp vilket har resulterat i att man besegrat Villareal på El Madrigal samt kryssat mot tabellettan Chelsea på Stamford Bridge. De insatserna tar man med sig in i torsdagens möte.

Det går dock samtidigt inte att blunda för Uniteds problem, de har varit många och kommer inte försvinna över en vecka utan det faktum att de bara vunnit en match i Premier League sedan i mitten på september månad säger allt. Blott en trepoängare av åtta möjliga under den här perioden, det är otroligt svagt och då har United heller inte ställts mot tuffaste möjliga motstånd. Watford, Aston Villa, Everton och Leicester, bland annat.

Arsenal har därför alla anledningar att faktiskt gå för samtliga tre poäng här, trots att motståndet stavas Manchester United och matchen spelas på Old Trafford. Arsenal har växlat upp ordentligt här på slutet och deras aura är en annan om vi jämför med hur det såg ut under inledningen. Ett ordentligt styrkebesked senast dessutom när man direkt studsade tillbaka efter förlusten mot Liverpool, en tydlig indikation på att Artetas kollektiv fungerar. Man låter sig alltså inte störas av ett nederlag utan samlar sig direkt och ser till att vinna tryggt, det är i vår värld en tydlig signal för ett välfungerande fotbollslag. Dessutom är formen fantastisk, Arsenal har bara förlorat 1 av sina 12 senaste matcher, dessutom vunnit 9 av de och därför bör man även ha en god chans här på Old Trafford.

Odds från Premier League

Positivt för Artetas del är fortsatt det faktum att man klarar sig undan skador på nyckelspelare, en avgörande detalj som – om det fortsätter – kommer att resultera i att Arsenal bara blir bättre och bättre. Det är vår fasta övertygelse. Arsenal har i nuläget bara Kolasinac och Xhaka out, Saka är förvisso ett frågetecken men har ännu inte blivit utesluten, men blir så fallet kliver högst troligt Martinelli in istället – brassen gjorde ett riktigt fint mål mot Newcastle senast.

För Uniteds del är dock skadeläget fortsatt tungt, för det får vi trots allt konstatera när man fortfarande har Varane out. Maguire må vara tillbaka från sin avstängning men det talar faktiskt bara för ett poängtapp för United, annorlunda kan vi inte se på det hela i dagsläget. Otroligt svag har engelsmannen varit, och utöver Varane, missar även Pogba, Cavani och Shaw matchen.

Med det sagt så förväntar vi oss att se en någorlunda så avvaktande tillställning på torsdagen, toppmöte trots allt och tre viktiga poäng står på spel, men vi räknar samtidigt med att Arsenal vågar ta initiativ ju längre in i matchen vi kommer, deras form är otroligt som sagt och vi utgår från att de entrar torsdagens matta med inställningen om att vinna. Gör man detta så gör man onekligen anspråk på CL-platsen, där vill Arsenal och Arteta infinna efter det här mötet.

X2 till fina 1.86 gånger insatsen hos spelbolaget Hajper är vi därför intresserade av. Fint värde! Och minst ett kryss bör Arsenal kunna lösa här, senast man lirade på Old Trafford vann man med 1-0. Arsenal har heller inte förlorat någon av de fem senaste matcherna mot United. 1-1?

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR RISKFRITT SPEL!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.86
Bolag: Hajper (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: