speltips tipsmedoss kamil

Speltips Lazio – Udinese 2/12: Lazio studsar tillbaka

En reaktion är att vänta från Lazio efter storförlusten mot Napoli. De vinner här på Stadio Olimpico.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Sarri och Lazio har det minst sagt jobbigt just nu då man ligger efter samtliga toppklubbar i Serie A, Napoli, AC Milan, Inter, Atalanta, Roma, Juventus och Fiorentina är samtliga före i tabellen och det är såklart ett stort misslyckande för Lazio som klubb om det här håller sig hela vägen till omgång 38.

Det finns dock som bekant massvis med tid här framöver, men en extra tung vecka har det varit för Lazio, det råder det inga som helst tvivel om efter förlusten i Neapel. Sarri fick smaka på sina egna medicin i det mötet och föll till slut med hela 4-0. Extra tungt i och med att Lazio i omgången innan föll mot Juve på Stadio Olimpico.

Därför är det onekligen uppryckning som krävs från Lazios sida på torsdag, och visst bör man ha en god chans att studsa tillbaka när ett motstånd av Udineses kaliber kommer förbi. Udinese finner vi först på en 14:e plats i tabellen med blott 3 vinster på 14 spelade omgångar, de har dessutom inte vunnit någon av sina fem senaste bortamatcher här i Serie A och därför finns det inget utrymme för ursäkter från Lazio håll, det är bara en trepoängare som gäller här.

Ett hemmastarkt Lazio

Bortser vi från Lazios senaste förlust mot Juve här på hemmaplan så kan vi konstatera att Lazio är obesegrade på Stadio Olimpico, man hade vunnit fem matcher och spelat oavgjort vid ett tillfälle inför den fighten och det är minst sagt fina stats. En tydlig indikation på att Lazio trivs som allra bäst här i Rom men det är som bekant ingen nyhet, så har det alltid sett ut.

Vi känner oss därför trygga med att investera i Lazio på torsdag, drömläge trots allt när ett formsvagt Udinese kommer på besök. Lazio har besegrat Udinese här på hemmaplan vid sex olika tillfällen på de sju senaste försöken –  fyra av de matcherna har man vunnit med mer än ett mål dessutom.

Vi klickar därför in Lazio som vinnare + över 1.5 mål i matchen och gör detta till otroliga fina 1.90 gånger insatsen. Vi har svårt att se att Lazio ska tappa poäng i en tredje raka omgång, de bjuder dessutom alltid på mycket mål vilket får 1.5-linan att kännas bra. Oddset finner ni hos spelbolaget Betfair! Stort lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.90
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: