speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Ludogorets Razgrad 18/8: Playoff till Champions League

Malmö FF är två matcher från ett gruppspel i Champions League – fäller man Ludogorets Razgrad i ett dubbelmöte?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Vilken jäkla insats Malmö FF stod för på Ibrox Stadium i tisdags i förra veckan, tidigt underläge och rött kort på Innocent i den 45:e matchminuten, men trots detta mäktade man med att sätta dit både 1-1 och 1-2, detta dessutom trots ett massivt tryck i Glasgow.

Att Malmö FF är på riktigt i dessa sammanhang kommer vi inte längre från utan man är att räkna med och det är dessutom väldigt tydligt att det numer dessutom sitter i vägarna hos Skåneklubben. Otroligt, att man faktiskt går och löser det avancemanget. Och när lottningen nu föll på bulgariska Ludogorets Razgrad, ja då är det bara att ställa in siktet på ytterligare ett avancemang och Champions League-spel till hösten. 

För oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte från att Ludogorets Razgrad är ett drömmostånd i ett playoff till Champions League, de har förvisso ett bättre facit ute i Europa då de i princip varit givna i ett gruppspel i Europa League under dem senaste åren, men det beror snarare på att man har betydligt svagare motstånd i den inhemska serien, Ludogorets prenumerar på ligatiteln i Bulgarien och får därför per automatik möjligheten att kvala sig in, år efter år. Hade Malmö FF suttit i samma båt så är vi övertygade om att de åtminstone hade löst ett avancemang i fyra av fem fall.

Med det menar vi inte på att Malmö FF har en enkel uppgift framför sig på onsdag, tvärtom, Ludogorets slog ut Olympiakos i den tidigare kvalrundan och då är det trots allt ett Olympiakos som lirade Champions League-fotboll så sent som i december månad. Så kvalité finns det gott om hos detta Ludogorets och därför kommer det att krävas en ny 100-procentig insats från Malmö ifall man ska få med sig ett positivt resultat till returmötet nästa vecka. Så är det.

Odds och rek från Champions League

Allt som oftast är det det starka kollektivet som tenderar att fälla avgörandet för utfallet i sådana här tillställningar, och just den detaljen tycker vi talar för Malmö FF på onsdag. Malmö FF vet vad som krävs för att vinna den här typen av match och kommer att optimera sina chanser väl, riskminimering och ett 100-procentigt arbete från matchminut nummer ett, och dessutom med fansen i ryggen. Det här har man gjort tidigare, och vi är säkra på att man har det i sig igen.

Insatsen mot Rangers var som sagt otrolig från Malmös sida och det är såklart också en insats man tar med sig in i onsdagens möte. Snöplig förlust mot Göteborg senast, men den insatsen är redan bortglömd och vi alla är nog överens om att Malmö FF var fullständigt överlägsna i den matchen – den matchen vinner man faktiskt i 99 av 100 fall. Ingen överdrift.

Vi ser samtidigt Ludogorets som ett mer spelande och lekfullt lag, ett lag som kommer att påverkas av Malmös fysik och tålamod, just det och hemmaplansfördelen tror vi fäller avgörandet på onsdag.

Malmö FF klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Snabbare. Stort lycka till vid rygg.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet hos Betsson

Gör din första insättning hos Betsson och få 100 kronor extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: