speltips_skribent

Speltips Feyenoord – Elfsborg 19/8: Klasskillnad i Rotterdam

Tuffaste möjliga motstånd väntar Elfsborg i Europa Conference League, Feyenoord på Feyenoord Stadium. Tydlig skillnad.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Att Elfsborg åkte på tuffaste möjliga motstånd här i playoffet till Europa Conference League går att argumentera för när lotten föll på storklubben Feyenoord från Nederländerna. En klassisk klubb, som har en fin historia av fotboll både från den inhemska serien och ute i Europa och oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela, så har vi alltså väldigt svårt att se att Elfsborg ska kunna rubba på det här gänget här i Rotterdam. Tyvärr!

Nu har den nederländska ligan förvisso precis dragit igång vilket man kan argumentera för talar för Elfsborg, som är mitt inne i en säsong och gör det bra, men det är samtidigt så att just den detaljen faktiskt kan komma att tala emot Elfsborg i det här fallet. Feyenoord har trots allt fem stycken 90-minutare i benen inför torsdagens möte mot Elfsborg, det är tillräckligt för att få upp flåset samtidigt som energidepåerna är laddade – uppenbarligen fullt laddade till och med.

För tittar vi närmre på hur Feyenoords premiär i Nederländerna såg ut så kan vi konstatera att de besegrade Willem II med 4-0 på bortaplan (de vann bollinnehavet med 69 – 31 och hade 21 avslut), innan dess gjorde man historien kort med Luzern, som inte alls är något blåbärsgäng, med totalt 6-0 över två matcher (tidigare rundan i Conference League). Addera därtill att Feyenoord inför sin premiär i Nederländerna besegrade Atletico Madrid i en träningsmatch med 2-1, och det var absolut ett starkt lag Simeone formade i den matchen.  Så Feyenoord flyger med andra ord fram, och vi är därför inte så säkra på att Elfsborg lyckas stå emot här i Rotterdam. Ännu en gång, tydlig skillnad på samtliga plan.

Vinner med två baljor?

Nu är det så att Elfsborg absolut är i bra form med 10 raka utan förlust, och då har man dessutom tre raka segrar, över Degerfors, Velez Mostar och senast Hammarby. Det är riktigt bra, så klart men vi kommer samtidigt inte från att de matchats väldigt hårt på slutet, Elfsborg spelar på torsdag sin femte match sedan den 5 augusti, alltså 5 matcher på 2 veckor, vilket självklart tar på krafterna, om inte det märks av nu så kommer det att göra det i nästa match.

Och vi gissar på att det faktiskt kan komma redan nu på torsdag, gör Feyenoord 1-0 tidigt så säger känslan att det faktiskt kan bli åka av här, det här är trots allt ett lag som gjort 12 mål på sina 4 senaste matcher och som i grund och botten är två nivåer bättre än Elfsborg, därför är asianmarknaden också av intresse – drömodds dukas upp!

Vi har väldigt svårt att motstå oddset 2.04x för Feyenoord (-1.25 asian handicap), halva insatsen tillbaka dessutom ifall Feyenoord vinner med uddamålet, ett otroligt fint odds som vi alltså klickar in hos spelbolaget Expekt. Lär sjunka inför matchstart, så passa på! Stort lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf

Registrera dig hos Paf och få 99 free spins – utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.04
Bolag: Expekt (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: