speltips_kamil

Speltips Borussia Dortmund – Bayern München 17/8: Tyska supercupen

Säsongens första titel står på spel när cupvinnaren från i fjol Dortmund ställs mot ligavinnaren Bayern München på Signal Iduna Park. Matchstart: 20:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Härlig drabbning nere i västra Tyskland där ett revanschsuget Borussia Dortmund jagar sin första seger mot Bayern München sedan augusti månad, 2019. Fem raka förluster är ett faktum och som om det inte vore nog så har Dortmund släppt in otroliga 15 mål i dem matcherna, och därför vore det onekligen fint med en vinst på tisdag. Vinst och årets första titel.

Och Borussia Dortmund entrar alltså tisdagens final med största möjliga självförtorende efter segern i Bundesliga-premiären, det var en rejäl fart på Dortmund i lördags, och främst på en viss Erling Braut Håland som satte dit tre baljor och noterades för två assist i 5-2-segern över Eintracht Frankfurt. En otrolig insats av norrmannen som fortsätter att växla upp och ska Dortmund kunna fälla Bayern på tisdag, ja då är det nog avgörande att Håland har en bra dag på jobbet.

Bayern München däremot fick nöja sig med ett kryss i premiären mot Borussia M'gladbach, och tillskillnad från Dortmund så lossna det alltså aldrig riktigt för den tyska mästaren. Ett trögstartat Bayern, som dock bara lär bli bättre och bättre för varje match de spelar, och som alltid är det just i dessa typ av fighter Bayern tenderar att växla upp. Därför är det en minst sagt trevlig tillställning vi har framför oss på tisdag, även en härlig intern fight mellan Håland och Lewandowski som bjöd på stor show senast lagen ställdes mot varandra i ligaspelet. Lewy satte dit fyra och Håland satte dit två när Bayern vann med 4-2, och vi hoppas givetvis på samma typ av fight dem spelarna emellan på tisdag.

Odds från Supercupen i Tyskland

Dagsformen är som alltid en tung faktor när det kommer till att bedöma lags chanser i en specifik fight, och speciellt tycker vi att det är relevant att lyfta inför en final. Och vi kommer inte från att Dortmund fick en härlig start på säsongen, sådana starter tenderar att sätta tonen och när nu dessutom tisdagens final går av stapeln på Signal Iduna Park så tycker vi det finns alla anledningar att titta närmre på Borussia Dortmund i den här matchen.

Det som talar emot Dortmund på tisdag är det faktum att just Bayern står på andra sidan, de har ett övertag från dem senaste åren och har en stekhet Lewy i offensiven, och per automatik krävs det därför alltid en 100-procentig insats från ett motstånd ifall de ska lyckas fälla jätten från München. Men vi tycker trots allt Bayern saknade den där energin Dortmund hade i helgen, den självklara insatsen som fick Dortmund att flyga och skapa målchans på målchans i 90 minuter och det tror vi blir avgörande för utfallet i tisdagens final. Det är just det som krävs i en enstaka fight, i en final. Addera därtill att Dortmund aldrig förlorat en supercup final mot Bayern på Signal Iduna Park.

Schmelzer, Hummels, Morey och Zagadou kommer samtliga fyra att missa tisdagens möte men relevant att lyfta är det faktum att de heller inte fanns med i helgen när Dortmund körde över Eintracht. Rose kommer därför att ställa upp med samma manskap som senast. Av den anledningen klickar vi in Borussia Dortmund (dnb) till fina 2.25 gånger degen hos spelbolaget Snabbare – missa inte deras välkomstbonus här nedanför! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet hos Betsson

Gör din första insättning hos Betsson och få 100 kronor extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.25
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: