speltips_skribent

Speltips Villarreal – Granada 16/8: Odds och rek från La Liga

Tufft möte väntar Villarreal direkt i premiären när Granada tittar förbi på El Madrigal – vi räknar inte bort gästerna.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Villarreal och Granada ställs mot varandra i omgång 1 av La Liga och här på El Madrigal målas hemmalaget som väntat upp som stora favoriter där spelbolagen är helt överens om att detta högst troligt blir en ensidig historia. Vi är dock inte så säkra på det då Granada är ett kollektiv som visat prov på stabilitet under dem senaste åren, de har etablerat sig bland dem 10 främsta i den här serien och samma möte på El Madrigal i fjol, slutade oavgjort efter två baljor från gästernas sida.

Villarreal får därför se upp i måndagens möte, de entrar dock årets upplaga med ett stort självförtroende efter segern över Manchester United i EL-finalen, en vinst som innebär att de även entrar årets säsong med en plats i Champions League. Målsättningen är dock att få sin plats till nästa upplaga av CL via en top 4-placering i La Liga, det är ett uttalat mål och därför gäller det också att börja vinna matcher direkt från start. 

I fjol landade Villarreal in först på en sjundeplats i tabellen efter 38 spelade omgångar, både Real Sociedad och Real Betis visade sig vara starkare och det är bara en bekräftelse på att Emery har saker och ting att jobba på. Villarreal vann bara 15 av 38 ligamatcher i fjol och behöver bli betydligt jämnare i sina insatser ifall de ska kunna utmana Sevilla i år, Moreno blir som alltid en nyckel för Emery och får han och hans Villarreal en bra start på årets upplaga, ja då kan de mycket väl blanda sig in en strid om fjärdeplatsen. Vi räknar dock med att Granada bjuder på bra motstånd på måndag, de är ett knepigt motstånd och därför kommer det att krävas en 100-procentig insats från Villarreals sida ifall det här kalaset ska resultera i en trepoängare.

Odds från målmarknaden

Det är som sagt alldeles för tidigt att uttala sig om huruvida Villarreal har det som krävs för att mäta sig med dem stora jättarna i den här serien, de är fortfarande en nivå under Sevilla i vår värld och därför är även femteplatsen en mer realistisk målsättning för deras del. Det är åtminstone så vi ser på det hela. Addera därtill att de kommer att slåss på tre fronter den här säsongen, mot väldigt tufft motstånd.

Granada däremot kliver som alltid in i en ny säsong utan någon som helst press, det är som bekant en mindre förening och ett lag som snarare överpresterat under dem senaste åren. Nia i fjol och sjua året innan, i år kan vi vänta oss en ny placering i den övre delen av tabellhalvan då man värvat smart och fortsatt har Milla, Machis och Suarez i offensiva roller på banan. Det är riktigt fina lirare som kommer att orsaka problem för Villarreal på måndag – det är en sak som är säker.

Speltipset från El Madrigal blir därför BLGM – Ja, till fina 1.90 gånger degen hos spelbolaget Expekt. Granada gör alltid mycket mål i La Liga och därför förväntar vi oss att de åtminstone sätter dit ett i den här premiären. Villarreal tenderar samtidigt att inleda säsonger svagt – ett riktigt bra spel till ett bra odds. 1/2-1? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf

Registrera dig hos Paf och få 99 free spins – utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.90
Bolag: Expekt (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: