speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Juventus 14/9: UEFA Champions League

Malmö FF ställs mot en formsvag jätte i Juventus i premiären av UEFA Champions League. Blir det match av det här?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Malmö FF gör comeback i det absoluta finrummet, UEFA Champions League när de välkomnar en av världens största fotbollsklubbar till Eleda Stadion under tisdagen, Juventus – med Kulusevski med i truppen. En häftig batalj för Malmö FF givetvis, men nu är det samtidigt allvar och man har även alla anledningar att gå för det mot ett Juve som fått en otroligt svag start på säsongen – de står fortfarande på noll vinster i Serie A efter tre spelade omgångar.

Det är dock Juventus, en av världens största fotbollsklubbar som står för motståndet här, och trots en svag start på säsongen så förväntar vi oss att Juve finns med där i toppen av tabellen när vi kliver in i april och maj månad. Det är vår fasta övertygelse, att Allegri kommer att få fart på det hela för tittar vi närmre på Juves trupp, ja då är det bara att konstatera att man åtminstone är top 2 i landet.

Att Malmö FF ska fälla den här jätten räknar vi därför dessvärre inte med, de har gjort en fantastisk resa så här långt och nu börjar alltså allvaret, men det gäller att se på det hela nyktert och i en grupp som består av Juventus, Chelsea och Zenit St. Petersburg är det tredjeplatsen som gäller för Malmö FF. Ryska Zenit bör man, med lite tur klara av att plocka fyra poäng mot men i resterande matcher, blir det som sagt tufft.

Odds från asianmarknaden

Juventus har inledningsvis haft stora problem med defensiven i Serie A, fem insläppta på tre matcher vittnar onekligen om detta, siffror som inte alls går i linje med vad Juventus är. Det är dock på sin plats att lyfta Wojciech Szczęsny som en av orsakerna till detta, polacken har bjudit på tre rejäla tavlor under inledningen och har varit allt annat än en pålitlig punkt, han är den direkta anledningen till att Juve förlorade premiären mot Udinese och han hade heller ingen höjdarmatch senast mot Napoli.

Det kommer dock inte att spela allt för stor roll mot Malmö FF på tisdag, vi räknar med att Juve kommer att ha ett stort bollinnehav och det kommer till stor del vara spel mot ett mål här, allt annat vore överraskande att se – trots spel på Eleda Stadion. Och så småningom, trots att Malmö är fysiska och bra defensivt, så utgår vi från att Juve bryter ner Malmö, de har ett så pass mycket bättre lag och måste dessutom reagera på den svaga starten i Serie A – det tror vi Champions League-premiären kan hjälpa dem med.

Juventus (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till nästan dubbla degen hos spelbolaget Mr Green. 0-2? Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: