speltips_skribent

Speltips Everton – Burnley 13/9: Odds och rek från Premier League

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Everton och Burnley den 13 september. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Måndagens möte mellan Everton och Burnley sätter punkt för omgång 4 i Premier League där vi tror oss ha funnit ett fint odds inför slaget på Goodison Park – Everton kan kliva upp i delad ledning tillsammans med Manchester United och Chelsea.

Rafael Benitez har fått en fin start på sin session i Everton och det känns extra viktigt för Everton i och med missnöjdheten som fanns bland supportrar när valet väl föll på spanjoren. Ett steg i fel riktning, och ett tråkigt val var det som sades och därför är absolut lite arbetsro välkomnat för Benitez – detta efter att Everton plockat sju poäng av nio möjliga på tre spelade omgångar. Sju gjorda mål dessutom, vilket är bra och viktigt även att Calvert-Lewin fortsätter att göra mål. Ska Everton ha en positiv säsong i år så är hans målskytte ett måste.

Precis som vi tidigare nämner innebär en vinst för Everton en delad förstaplats i tabellen, och det är givetvis en ordentlig morot inför måndagens möte. Den moroten, hemmaplansfördelen och det generösa motståndet bör kunna resultera i en hemmaseger tycker man, skillnaden är trots allt markant just nu.

Noll vinster för Burnley

Nu är säsongen fortfarande väldigt ung och Burnley lär så småningom plocka sina vinster men just här på Goodison Park på måndag, räknar vi med att de får det jobbigt. Burnley har som sagt ännu inte vunnit en match och står på ett enstaka poäng efter att ha ställts mot Brighton, Liverpool och Leeds. Ett okej schema inledningsvis ändå, men Burnley är uppenbarligen inte bättre än vad tabellen påvisar och deras svaga offensiv fortsätter att sätta käppar i hjulet för dem – den biten behöver onekligen bli bättre om Burnley inte ska åka ur Premier League i år.

Så vi har med andra ord ett formstarkt lag på ena sidan och ett formsvagt på andra, ett lag som inledningsvis prickat rätt med offensiven och ett som inte gjort det, sen kommer vi heller inte från klasskillnaden när vi faktiskt tittar närmre på trupperna. Det finns en anledning till varför Burnley faktiskt tillsammans med tre andra lag är favoriter till att åka ur Premier League i år.

Med det sagt så räknar vi med att Richarlison och Calvert-Lewin leder sitt Everton till en ny seger på Goodison Park på måndag, den raka ettan klickas därför in till godkända 1.75 gånger degen hos spelbolaget CampoBet – missa inte deras välkomstbonus här nedanför! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: