speltips_skribent

Speltips Espanyol – Atletico Madrid 12/9: Fint värde identifierat

Nästan dubbla degen för en bortaseger i den här matchen, det är alldeles för bra för att inte utnyttja – Atletico Madrid vinner!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

De regerande mästarna Atletico Madrid tar sikte på en ny fin säsong här i La Liga och gör detta som en av tre självklara favoriter att vinna. Enligt många, den största favoriten och det är en befogad analys då Real Madrid och Barcelona inte alls känns självklara på förhand, kan Atletico försvara ligaguldet? Det återstår att se, men vi räknar med att de är med hela vägen in i maj månad och den resan börjar alltså redan här; mot Espanyol borta.

Espanyol agerar som bekant nykomling i La Liga i år och gör detta på grund av en fin säsong i Segundan i fjol, de slutade först i tabellen, på exakt lika många poäng som Mallorca, och hade hela nio poäng ner till Leganes och tredjeplatsen. En trygg resa med andra ord, och visst känns det bra att ha Espanyol tillbaka i finrummet, det är här de hör hemma och vi ger de även en god chans att stanna kvar här ytterligare ett par säsonger.

I vår värld är det ungefär fem, sex lag som är sämre än Espanyol i år och prickar man rätt bör man även kunna lösa kontraktet med marginal, men det återstår som bekant att se, ett första år är alltid knepigt att ta sig genom och tittar vi närmre på inledningen på säsongen 21/22 så är det inte direkt en lovande start Espanyol stått för. De har fortfarande inte nätat (efter att ha ställts mot Osasuna, Villarreal och Mallorca) och det är givetvis ett problem men man har åtminstone plockat två pinnar vilket är okej, så det vi tar med oss är att defensiven är tillräckligt bra för att stanna kvar, men offensiven behöver få sig en ordentlig boost. 

Odds från La Liga

Vad kan vi då förvänta oss för matchbild i Barcelona under söndagen? Som alltid med Atletico Madrid är det täta drabbningar vi allt som oftast får bevittna, de har som bekant haft problem med målskyttet under dem senaste åren och Suarez var som bekant den stora skillnaden i fjol. Defensiven är dock guld och en av dem bästa i världen, det vet vi sedan tidigare och därför är det helt upp till offensiven om det hela ska resultera i ett nytt ligaguld säsongen 21/22.

Och det stora minuset här inför söndagens möte är det faktum att Felix och Suarez missar matchen, den sistnämnda kan komma att finnas med på bänken men det blir högst troligt inga minuter, utan han lär vilas till CL istället. Dock så är det på sin plats att nämna att Griezmann är tillbaka och han förväntas finnas med direkt från start, en klasslirare som mycket väl kan komma igång igen. Fransmannen stod för en fantastisk insats i Frankrike i VM-kvalet och kan bli skillnaden på söndag. Med honom, Carrasco och Correa på banan räknar vi med att Atletico vinner den här matchen, addera därtill att Espanyols mittback Gomez är avstängd – tungt avbräck!

Vi klickar in Atletico Madrid som vinnare och gör det till fantastiska 1.95 gånger insatsen hos spelbolaget CampoBet. 0-1/2? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: