speltips_skribent

Speltips Young Boys – Manchester United 14/9: CL-premiär!

Young Boys och Manchester United drar igång Champions League-säsongen 21/22 i Bern, Schweiz. Vi har speltipset.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Champions League är äntligen tillbaka efter ett par månader och som alltid är det med stor spänning man entrar en ny upplaga. Det har som bekant hänt mycket i sommar, Messi har flyttat till Paris och Ronaldo är numer en Manchester United-spelare och det gör det hela betydligt mer spännande. Mer krydda! Det innebär bland annat att vi har en ny favorit i PSG (Unibet ger dem störst chans att vinna hela Champions League), samtidigt som Manchester United börjar nämnas som en potentiell utmanare, kraven blir per automatik större när man har lirare av den kalibern i truppen, så är det.

Och just Ronaldo och hans Manchester United är dem som sparkar igång hela kalaset på tisdag, 18:45 i Bern, Schweiz. Tillsammans med Young Boys då givetvis, som agerar värd i den här matchen och det är ett Young Boys som gör comeback i Champions League efter två år. Senast man var med i CL slutade man sist i gruppen, efter Valencia, just Manchester United och Juventus och det mesta talar givetvis för att man slutar sist igen, Villarreal, Atalanta och Manchester United är samtliga tre bättre lag.

Dessutom så har Young Boys fått en riktigt tuff start på säsongen 21/22, man har bara vunnit två av sina fem inledande matcher i Schweiz och det sticker ut ordentligt då man prenumerat på ligatitlar här hemma sedan fyra, fem år tillbaka. Vi har därför väldigt svårt att se att man ska kunna störa ett formstarkt Manchester United på tisdag, detta trots att man lirar på hemmaplan – United vann samma möte med 3-0 under 2018.

Odds från Champions League

Manchester United är som väntat stora favoriter inför tisdagens möte här i Schweiz, väldigt väntat till och med i och med att man faktiskt sett riktigt bra ut under inledningen. United kommer dessutom närmst från en fin prestation mot Newcastle och vi alla vet vad som hände i den matchen, Ronaldo presenterade sig direkt och stod för Uniteds två första mål. Ett ordentligt vapen United bär på i den liraren, addera därtill att Pogba och Bruno bara blir bättre och bättre, och alla dem ingredienserna bör resultera i att Manchester United vinner relativt tryggt på tisdag.

Vi tycker även Manchester Uniteds bortafacit ska nämnas, nu är det förvisso ett rekord från Premier League men det är på sin plats att lyfta det faktum att Manchester United undvikit ett nederlag på bortaplan i PL i 28(!) raka matcher. Smått otroligt, som även är en bekräftelse på hur svårslaget detta United faktiskt är.

Med det sagt så kommer vi att investera en slant i Manchester United, inte på 1×2-marknaden då värdet som väntat är ointressant. Istället har vi tittat närmre på 2/2, vilket betyder att United leder i halvtid och sedan vinner matchen. Vi räknar med att man rivstartar i och med självförtroendet som finns i truppen och med Ronaldo på banan, så kan det som bekant smälla när som helst. Det gör så att spelet känns riktigt bra så här på förhand.

2/2 klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway. 0-1 i halvtid, 0-2 i fulltid. Lycka till! Missa heller inte att Betway ger alla nya kunder 100 SEK i odds bonus ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr och få 100 kr i freebet

Betsson erbjuder alla nya kunder 100 SEK i freebet.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 2.00
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: