speltips_skribent

Speltips Liverpool – Burnley 21/8: Ensidig historia på Anfield

Liverpool inledde säsongen övertygande och ställs mot ett nytt klart svagare motstånd – resulterar i tre nya pinnar.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Liverpool städade av Norwich väldigt enkelt på Carrow Road i premiärrundan och fick exakt den starten man ville ha, en hållen nolla med Van Dijk tillbaka i en startelva, och tre gjorda framåt där Salah agerade regissör – två assist och ett mål stod egyptiern för. Addera därtill att Jota och Firmino gjorde varsitt, ja en bättre start än den är onekligen svår att få.

Och det är exakt vad vi tror detta Liverpool behövde i en premiär, efter ett svagt år i fjol. De gick knappt att känna igen och såklart spelade skadorna en stor roll, men det är samtidigt bara att konstatera att det var under all kritik. Till slut slutade man ändå trea, vilket var bra och viktigast av allt var givetvis Champions League, men när den nu som bekant är säkrad, så siktar Liverpool självklart in sig på att vinna Premier League igen. Revanschlustan är enorm efter fjolårets säsong.

Burnley däremot lär få det det jobbigt igen, de löste förvisso ett nytt kontrakt med marginal i fjol men det eftersom att Fulham, West Bromwich och Sheffield United var fullständigt urusla, faktiskt. Vi räknar därför med att man går samma öde till mötes i år, och den här gången kommer man att ligga närmre nedflyttningsstrecket – eller under det – efter 38 spelade omgångar. Det är vår fasta övertygelse, speciellt efter premiären i förra veckan.

Burnley inledde säsongen genom att förlora mot Brighton på hemmaplan, ett resultat vi tycker sammanfattar det väldigt bra – även fastän bara en omgång är spelad. Nu blir det högst troligt förlust igen på lördag, en svag start för ett svagt lag, det brukar inte båda gott.

Liverpool vinner tryggt

Burnley är som bekant inte direkt kända för att ösa in mål i Premier League, utan har snarare klarat sig kvar i den här serien på grund av en kompakt defensiv. Även i fjol var det den direkta anledningen då Burnley bara mäktade med 33 mål framåt, färre än West Bromwich på en 19:e plats i tabellen. Väldigt svagt givetvis, och inga anfallare har alltså plockats in i sommar, vilket får oss att tro på att Burnley kommer lida i offensiven även i år.

Och av den anledningen ger vi därför Liverpool väldigt goda chanser att vinna lördagens möte, men även att hålla nollan intakt. Precis som vi nämnde innan är Van Dijk tillbaka igen och med honom på banan kommer Liverpool att hålla nollan intakt betydligt oftare, även fastän han har en startsträcka tillbaka till den absoluta toppformen.

Senast lagen ställdes mot varandra vann Liverpool med 3-0, och vi förväntar oss samma typ av resultat på Anfield på lördag. Därför väljer vi att klicka in Liverpool + BLGM – Nej, till klart godkända 1.73 gånger degen hos spelbolaget Mr Green. Helt klart värt en slant i och med Burnleys tunna offensiv. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 1.73
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: