speltips_skribent

Speltips Freiburg – Borussia Dortmund 21/8: Odds från asianmarknaden

Drömöppning för Borussia Dortmund under förra helgen, vi förväntar oss att de vinner igen på lördag. Ny Håland-show?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Borussia Dortmund fick en drömöppning på säsongen här i Bundesliga och sitter efter en spelad omgång i förarsätet, då både Leipzig och Bayern München tappade poäng i premiäromgången. Och just det faktum tror vi kan komma att ge Dortmund styrka inför nästkommande omgångar, de har dessutom ett relativt trevligt spelschema framöver, Freiburg, Hoffenheim och så dröjer det hela vägen till omgång 11 innan man ställs mot Leipzig. En bra start ska aldrig underskattas.

Och en specifik lirare som fick en drömstart på säsongen är Håland, norrmannen stod för två plus tre i premiären mot Eintracht Frankfurt och låg alltså bakom allt, när Eintracht Frankfurt besegrades med 5-2. En otrolig prestation av Håland, som inte ser ut att ha växlat ner under sommaren utan tvärtom, det går argumentera för att vi faktiskt har att göra med världens bästa nia här, håller han sig frisk så ska Dortmund kunna utmana Bayern och Leipzig i år, så är det.

Freiburg däremot kommer att husera kring en mittenplacering i den här serien, de slutade 10:a i fjol och 8:a året innan, och inledde årets säsong genom att spela oavgjort mot Arminia Bielefeld (0-0). Freiburg var dock klart närmre vinsten i den matchen men fick det inte riktigt att lossna och det kommer det att behöva göra ifall man ska kunna plocka några som helst poäng här mot Borussia Dortmund.

Speltips till 1.90x från Bundesliga

Nu är det så att Borussia Dortmund som bekant kommer närmst från en klar förlust mot Bayern München i supercupen, en fight som Lewandowski i vanlig ordning avgjorde och som innebär att det också blev Bayern som plockade säsongens första titel. Tungt för Dortmund givetvis, men vi är samtidigt helt övertygade om att de lagt den förlusten bakom sig, man har som sagt fått en bra start i ligaspelet och det har inte Bayern, och det är med exakt den inställningen som man entrar lördagens möte med.

Därför tror vi också Dortmund sätter högsta möjliga fart direkt från matchstart här i Freiburg, det är deras signum och nu har man dessutom en stekhet Håland som jagar nya baljor och tro oss, norrmannen tror garanterat att han slå Lewandowskis rekord från i fjol. Med den inställningen entrar han varje match med.

Med det sagt så kommer vi att syna Dortmund och gör det på asianmarknaden då vi tror Dortmund sätter fart direkt, Dortmund (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – testas till fina 1.90 gånger degen hos spelbolaget Betsson! 0-2 eller 1-3? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 200 kr och få 300 att spela för

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: