stryktipsforslag och analys

Stryktipset 21/8: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 33. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 33 med en JACKPOT på ca 15 miljoner kronor! Underbara Stryktipset med fem matcher från Premier League och åtta från Championship, och det tackar vi givetvis inte nej till, utan gör analysen och presenterar i vanlig ordning ett spelförslag. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, stort lycka till!

stryktipset tips

 TILL STRYKTIPSET!

1. Leeds – Everton, X2

Svag start och fem insläppta, vs en ordentlig moralboost efter en imponerande vändning, vi går på dagsformen och väljer Benitez Everton, som vi åtminstone tror löser krysset på lördag. X2!

2. Manchester City – Norwich, 1

Klasskillnad på samtliga plan och addera därtill att Manchester City föll i premiären, prio ett är att studsa tillbaka och när motståndet stavas Norwich, ska City inte ha några större problem med uppgiften. Spik!

3. Aston Villa – Newcastle, X2

Vi rankar Aston Villa högre men tycker värdet är spännande på Newcastle som trots allt såg väldigt pigga ut i premiären, förvisso fyra insläppta men det kunde ha svängt åt andra hållet och kvalité har man ordentligt av i offensiven. Vi testar X2 – och är inne på att Aston Villa får en jobbig start på 21/22.

4. Crystal Palace – Brentford, 1X

Drömöppning för Brentford i Premier League men vi räknar samtidigt med att Brentford får det jobbigt på bortaplan, här kommer man inte att plocka allt för mycket poäng – Crystal Palace löser minst ett kryss!

5. Brighton – Watford, 1X

Fin start för Graham Potter när hans Brighton vände och vann över Burnley på Turf Moor, en fin laginsats som ger spelarna en ordentlig boost inför lördagens hemmapremiär. Bör ha fina möjligheter här. 1X!

6. Blackburn – West Bromwich, X2

West Bromwich är förväntade att ta klivet upp till Premier League direkt efter urtåget i fjol och har även inlett säsongen övertygande med sju poäng på kontot, efter tre spelade omgångar. Stabil start och vi utgår från att man fortsätter på det inslagna spåret, minst kryss!

7. Cardiff – Millwall, 1

En på förhand ganska jämn drabbning men vi ger Cardiff en större chans då man har hemmaplansfördelen och fortfarande är obesegrade i Championship. Dessutom är det ett minst sagt härligt drag att spika Cardiff till 45%, vi testar!

8. Coventry – Reading, 1X

Reading har förlorat två av sina tre inledande fighter och kommer högst troligt inte att gå en liknande säsong till mötes som i fjol, Coventry har känts piggare under inledningen och lirar på hemmaplan, därför testar vi 1X – hemmalaget undviker en förlust.

9. Derby – Middlesbrough, 1X2

Krislaget från i fjol Derby hoppas genomföra en stabilare säsong i år samtidigt som Middlesbrough hoppas få det sista på plats så att kan vara med och utmana om en top 6 placering i tabellen, man var nära i fjol men räckte inte till hela vägen. Nu; fjärde omgången, och Derby har segervittring efter senast insatsen – vi plockar därför med samtliga tecken.

10. Fulham – Hull, 1

Fulham är tillsammans med West Bromwich ett av Championship bästa lag i år och det har varit tydligt under inledningen, de ska tillbaka till Premier League och det direkt, entrar lördagens möte med två raka segrar samtidigt som Hull förlorat två raka. Ettan är ett bra drag till 51%!

11. Luton – Birmingham, 1X

Birmingham har gått mållösa från två raka matcher och har uppenbarligen lite problem med att få fart på offensiven, Luton däremot gör mycket mål även fastän de möjligtvis inte övertygat, de vann dock hemmapremiären mot Peterborough med 3-0 – och jagar sin andra raka här. Vi väljer 1X.

12. Preston – Peterborough, X2

Preston har fått värsta tänkbara start på säsongen 21/22 och agerar tabelljumbo i Championship efter tre spelade omgångar. Noll pinnar och -5 i målskillnad, det har inte alls sett bra ut och får oss att klicka in X2 – vi utnyttjar favoritskapet på hemmalaget.

13. Stoke – Nottingham, 1

Stoke har fått en pigg start och är obesegrade i Championship än så länge, tre segrar på fyra matcher (EFL Cup inräknat) och man kliver därför in i lördagens möte med positiva känslor och med tron om att vinna igen. Känslan säger dessutom att det mycket väl kan bli en fin säsong för Stoke i år. Ettan till 48% är därför ett härligt drag!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming