speltips_skribent

Speltips Levante – Real Madrid 22/8: Odds tips till 2.12x från La Liga

Real Madrid stod för en imponerande premiär när de besegrade Alaves med stabila 4-1 – vinner igen? Speltips från Estadi Ciutat de València.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Drömöppning på 21/22 för Real Madrid som krossade Alaves i premiären med 4-1, en insats som på alla sätt och vis var positiv då Benzema såg oerhört bra och lätt ut, Alaba stod för en assist och Nacho tydligt klev in och ersatte Ramos, och dessutom gjorde mål. Vinicius fick även han näta och brassen har som bekant haft problem med att göra poäng, Valverde förtjänar även han att lyftas och ja, därför är det bara att konstatera att en bättre start hade i princip Real inte kunnat få.

Och Real Madrid kliver som väntat in som favoriter i söndagens möte mot Levante, ingen skräll direkt utan vi fick verkligen svar på många frågor i premiärinsatsen och när till och med Hazards sägs vara 100-procentig, ja då är det bara att konstatera att saker och ting känns bra kring Ancelottis Real Madrid. Addera därtill att Mbappe sägs vara nära, lyckas Perez värva fransmannen så kan vi inte annat än att utgå från att Real Madrid faktiskt vinner La Liga säsongen 21/22.

Mendy, Ceballos, Kroos, Marcelo, Modric och Carvajal är samtliga out och missar lördagens möte vilket innebär att vi högst troligt kommer att få se samma elva som i matchen mot Deportivo Alaves, bortsett från en position. Isco kommer högst troligt att ersätta Modric på mittfältet, men trots alla dessa namn på skadelistan så är det bara att konstatera att det fortsatt är ett slagkraftigt lag Ancelotti kommer att ställa fram med Benzema, Hazard och Bale längst upp i banan. Defensiven ser även den bra ut med Nacho och Militao i mittlåset och extra viktigt är det givetvis då man tappat både Ramos och Varane i sommar.

Real Madrid vinner

Levante är ett erkänt klurigt motstånd här hemma i Valencia och förlorade alltså bara totalt fem matcher på Estadi Ciutat de València i fjol, det är riktigt bra för ett lag som till slut landade in på en 14:e plats i tabellen och därför finns det heller inget utrymme för underskattning från Real Madrids sida på söndag. Levante var dessutom klart bättre än Cadiz i premiären när de bara fick med sig en pinne från Estadio Nuevo Mirandilla, Morales var som alltid bra och noterades även för ett mål, samtidigt som Campana, Frutos och Matri fortsatt ser fina ut och såklart blir viktiga pusselbitar för coach Cervera i år.

Vi räknar därför inte med att Real Madrid vinner söndagens möte enkelt, utan det kommer att krävas en gedigen insats och ett 100-procentigt arbete från Los Blancos för att man ska gå segrande ur den här drabbningen. Men det är samtidigt en insats vi är övertygade om att Real Madrid har i sig, speciellt efter signalerna de skickade från premiären där till och med Bale såg lätt ut under första 30. Fyra gjorda mål dessutom, även det viktigt i och med svårigheterna Real Madrid hade med målskyttet under Zidane.

Vi kommer därför att testa en slant på Real Madrid (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 2.12 gånger degen hos spelbolaget Snabbare. Får Real Madrid hål på Levante under första 45, ja då vinner man högst troligt med två baljor. 0-2? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet hos Betsson

Gör din första insättning hos Betsson och få 100 kronor extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 2.12
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: