speltips_skribent

Speltips Liverpool – Burnley 21/1: Vinner och håller nollan?

Vi räknar med att Liverpool besegrar Burnley relativt komfortabelt här på Anfield – kombinationsspel till 1.80x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Premier League fortsätter att rulla i ett rasande tempo och det är nu dags för Liverpool och Burnley att kliva in i omgång 19, vilket betyder att vi alltså är halvvägs in i Premier League säsongen 20/21.

Och givetvis är det lite surrealistiskt att vi faktiskt finner Liverpool först på en fjärdeplats i tabellen, uppenbarligen har man haft en del problem och de flesta är nog överens om att skadeläget är en stor anledning till detta. Inte enbart, men vi kommer ifrån att högst troligt varit värst drabbade på den fronten.

Men även fastän Liverpool alltså gått trögare än under fjolårets säsong så är det på sin plats att lyfta att de fortfarande håller en superhög nivå. Vi tycker deras insats mot Manchester United bekräftade det i söndags, i vår värld var Liverpool det bättre laget, trots Fernandes och Pogbas drömchanser. Och den här insatsen stod man alltså för med Henderson och Fabinho som mittbackar. Det är imponerande, och ett kvitto på att man även har det bästa grundspelet i serien.

Liverpool studsar tillbaka

Det är nog ingen som förväntar sig att Burnley ska åka till Anfield och plocka poäng, inte vi heller och speciellt inte nu när man dessutom sett till att hamna i förlustspåret igen. Burnley har dessvärre fortsatt stora problem med sin offensiv och i slutändan så krävs det mål för att vinna matcher.

Två raka förluster är alltså ett faktum för Burnley inför torsdagens möte, man blev dessutom nollade i båda dem matcherna vilket betyder att man fortfarande står på 9(!) gjorda mål 17 omgångar in. Det är otroligt svagt, det betyder till och med att Sheffield United har gjort fler mål. Och ja, då är det allvarligt.

Ett Burnley som är tillbaka i förlustspåret, och som dessutom har problem med målskyttet ska inte ha en chans mot Liverpool på Anfield. Den här matchen vinner Liverpool komfortabelt.

Liverpool vinner och håller nollan till 1.80x är därför superintressant här. 2-0? Oddset finner ni hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner och håller nollan
Odds: 1.80
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: