speltips_skribent

Speltips Eibar – Atletico Madrid 21/1: De fortsätter att vinna

Atletico Madrid har vunnit 12 av sina 13 senaste matcher här i La Liga – är det bästa klubblaget i Spanien just nu.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är absolut ingen överdrift att påstå att Atletico Madrid – i skrivande stund – är ostoppbara här i Spanien. För tittar vi närmre på hur tabellen ser ut här i La Liga, så kommer vi inte ifrån att Atletico Madrids siffror minst sagt är unika. De är otroliga, det här laget har alltså fortfarande bara släppt in 6(!) mål 16 omgångar in i seriespelet. Ett fantastiskt facit.

Men det är alltså inte bara det som är imponerande, utan formen ser även den otroligt bra i nuläget. Precis som ingressen antyder har Atletico tappat poäng i en enstaka match, sedan den 3 oktober. Det betyder som sagt att man vunnit 12 av sina 13 senaste matcher – det enda poängtappet är dessutom mot Real Madrid.

Därför är det heller inte så konstigt att vi finner Atletico på en förstaplats i tabellen, fyra poäng före Real Madrid och sju poäng före Barcelona. Och på sin plats att lyfta här är det faktum att Atletico lirat två matcher färre än både Real och Barcelona. Det betyder att Atletico kan komma att infinna sig 10(!) poäng före storebror ifall de gör jobbet. Det säger väl allt om deras säsong så här långt?

Eibar räcker inte till

Hade det här mötet ägt rum under fjolårets säsong så hade det funnits alla anledningar att titta närmre på Eibar och eventuellt även investera en slant i ett plusspel på asianmarknaden. Det här är dock säsongen 20/21 och Atletico är klasser bättre, på i princip varenda plan. Och främst är det numer deras offensiv som får oss att tro så starkt på dem. De gör betydligt fler mål vilket resulterar i att man vinner dem matcherna som stod och vägde i fjol och det har man Suarez att tacka för.

Därför tror vi alltså Atletico ser till att lösa ytterligare en trea mot Eibar på torsdag. Räkna dock inte med att det blir en överkörning här, Eibar har en skaplig defensiv (blott 18 insläppta) och faller allt som oftast på grund av sina svaga offensiv. Just där sticker alltså Atletico ut.

No Account Bet ställer fram 1.72 gånger smeten för den raka tvåan och den plockar vi alla dagar i veckan. Klasskillnad, trots allt. 0-1/2?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.72
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: