speltips_skribent

Speltips Levante – Huesca 2/4: Ligafotbollen är tillbaka

La Liga bjuder till i form av ett möte under fredagskvällen, tabelljumbon Huesca reser söderut för spel mot Levante.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

La Liga är äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet och även fastän det alltid är trevligt att följa Sveriges landskamper så är känslan alltid densamma när ligafotbollen kommer tillbaka, och extra trevligt är det onekligen nu när vi närmar oss säsongsavslutningen och det hela ska avgöras.

För Levantes del handlar det dock inte allt för mycket om ett avgörande, utan snarare om att försöka plocka en historisk top 8 placering i La Liga. För dem är det en stor bedrift och man är alltså på god väg att genomföra en av sina starkaste upplagor i La Liga någonsin – de har bara två pinnar upp till den där åttondeplatsen.

För Huescas del handlar avslutningen om något helt annat, de placerar sig sist i tabellen och har numer fem poäng upp till säker mark. Därför är varje match framöver en final för deras del, de behöver vinna till varje pris annars är det hela snart försent då det bara återstår 10 omgångar kvar att spela. Minst en pinne här är målsättningen, och vi anser de ändå ha en god chans då Levante gått svagt här på slutet. Huesca spelar dessutom allt som oftast väldigt jämnt, 12 av deras 28 matcher den här säsongen har resulterat i ett oavgjort resultat och därför är det inte fel att tro att de kommer att bjuda upp till kamp på fredag. Vi räknar med det åtminstone.

Kryss i halvtid?

Levante har bara lyckats vinna två av sina åtta senaste matcher här i La Liga och därför är vi helt övertygade om att Huesca ser sin stora chans här på fredag. Att stå rätt kommer att bli nyckeln för deras del, och det är trots allt deras styrka. Huesca är inte direkt kända för en sylvass offensiv, utan de må agera tabelljumbo men de har samtidigt bara släppt in 44 mål den här säsongen. Det är absolut inte lite, men heller inte katastrofalt sett till deras tabellposition.

Vi räknar därför med att Huesca står upp bra mot Levante på fredag, att de åtminstone lyckas stå emot under första 45, för det krysset vill man ha i halvtid. Addera därtill att Levante bara gjort 36 mål den här säsongen, man snittar lite mer än ett mål per spelad match vilket absolut talar för att Huesca kommer att lyckas hålla nere siffrorna.

Krysset i halvtid är därför ett lockande spel här, Huesca har lyckats med bedriften i fem av sina sju senaste matcher och det blir därför också vårt speltips härifrån. Spelet betalar fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget SpeedyBet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2.05
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: