speltips_skribent

Speltips Hammarby – Trelleborg 1/4: Kvartsfinal i Svenska Cupen

Speltips och odds inför den uppskjutna kvartsfinalen mellan Hammarby och Trelleborg. Matchstart: 19:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Covid-19 rörde till det ordentligt för Hammarby tidigare i mars månad vilket resulterade i att man fick skjuta upp kvartsfinalen mot Trelleborg fram till den 1 april. Under tiden har Häcken hunnit slå ut både Norrköping och Västerås och på så vis säkrat en finalplats för andra året i rad, Djurgården gjorde samtidigt historien kort med Östersund (3-0) och ställs mot vinnaren i den här kvartsfinalen. Och mycket talar självklart för att det blir just ett Stockholmsderby vi får se i semifinalen.

All respekt för Trelleborg, som gjort en grym resa i Svenska Cupen så här långt, för trots att det bara handlar om tre matcher i gruppspelet så hade man trots allt både Sirius och Örebro i gruppen. Men trots detta noterades man alltså för noll förluster och det förtjänar man cred för. Onekligen.

Vi kan dock inte blunda för klasskillnaden som bör råda mellan dessa två lag, vi är dessutom längre in i tävlingen vilket onekligen betyder att Hammarby kommer att vara mer skärpta, de är väl medvetna om att ett Stockholmsderby väntar i semifinalen ifall de ser till att besegra Trelleborg på torsdag, och bara det är givetvis en stor, stor morot. Utöver det så spelas matchen även på Tele2, hemmaplansfördelen bör vara tillräckligt av en stor fördel här för Hammarby, vi kan helt enkelt inte se dem missa den här möjligheten.

Rivstart från Hammarby?

Stefan Billborns Hammarby tenderar som bekant att växla upp ordentligt direkt från matchstart, speciellt när motstånd av den här kalibern tittar förbi på Tele2. Därför vore allt annat än en offensiv approach från start från Hammarby sida, överraskande att se. Det är just där Hammarby är som allra bäst, när motståndet sjunker och man får trycka på.

Vi räknar därför med att Hammarby leder den här kvartsfinalen, redan i halvtid. Mot Eskilstuna hade Hammarby en 2-0-ledning intakt efter 45, mot Oskarshamn stod det 1-0 på resultattavlan 45 minuter in och även mot AIK, ledde Hammarby efter 45 spelade. Därför säger känslan att man även fixar en halvtidsledning mot Trelleborg här på Tele2.

Med det sagt så klickar vi in 1/1 här, och gör detta till klart godkända 1.80 gånger degen hos Betway. Stort lycka till! 100 SEK i välkomstbonus får ni av spelbolaget här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

SpeedyBet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos SpeedyBet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1.80
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: