europatipset tips

Europatipset 31/3: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 13. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match. JACKPOT!

För dagens bästa speltips och rekar – gå till startsidan!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 13, med en jackpot på ca 4 miljoner kronor – och givetvis fortsatt fokus på VM-kvalet! England – Polen rivstartar och Bosnien Hercegovina – Frankrike följer upp, ett flertal trevliga fotbollsmatcher på agendan den här onsdagen. Vi bjuder i vanlig ordning på en stor analys och spelförslag – samt tips till alla 13 matcher. Lycka till!

europatipset vecka 13

 TILL EUROPATIPSET!

1. England – Polen, 1X

England är ett bättre landslag än Polen just nu och därför har vi väldigt svårt att se att England ska förlora här på Wembley, de står på sex poäng två omgångar in och besegrar de Polen är de i princip färdiga för VM i Qatar. Just för att Polen tappade poäng mot Ungern. Vi klickar in 1X och håller en tumme för krysset!

2. Bosnien Hercegovina – Frankrike, 2

Bosnien Hercegovina har inte alls gått bra under dem senaste åren och fick bara med sig ett kryss mot Finland i premiäromgången. Därför tror vi inte de räcker till mot ett av världens bästa landslag i Frankrike, möjligtvis är fransmännen en aning trögstartade, men den här matchen vinner de!

3. Spanien – Kosovo, 1

Vi har fått se två svaga insatser från Spanien så här långt men räknar med att de växlar upp framöver då de givetvis spelar på en annan nivå än dem andra lagen i den här gruppen. Vi alla vet vad Spanien är kapabla till och Kosovo ska man givetvis bara besegra här i Sevilla. Spik!

4. Nordirland – Bulgarien, 1X

Bulgarien får inte alls mycket att stämma just nu och har inte fått det att stämma under en längre tid nu, därför räknar vi med att Nordirland plockar poäng här på hemmaplan. Vi tar med krysset i och med värdet, och håller en extra tumme för en tät kamp. Dock lär Nordirland vinna det här. 1X!

5. Grekland – Georgien, 1X

Georgien har visat att de är ett bättre landslag än vad man trodde inför VM-kvalet men två tunga smällar efter två fina insatser gör givetvis sitt, därför tror vi även Georgien får det kämpigt här i Grekland. Grekland kliver dessutom in med största möjliga självförtroende efter poängen mot Spanien, och de går givetvis för samtliga tre poäng här. 1X räcker gott!

6. Österrike – Danmark, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld där vi låter bli att ta några som helst risker utan väljer istället att helgardera matchen mellan Österrike och Danmark. Svårt att välja sida, helt klart – en match båda lagen mycket väl kan vinna!

7. Moldavien – Israel, X2

Moldavien kommer närmst från en 8-0-förlust mot Danmark och det resultatet tycker vi egentligen säger allt om var Moldavien står i dagsläget, även deras kryss från öppningsmatchen mot Färöarna gör detta och därför anser vi de i princip vara chanslösa här. Vi plockar dock med krysset i och med att Israel heller inte vunnit. Men X2 räcker gott!

8. Litauen – Italien, 2

Litauen ska inte ha något att säga till om när ett landslag av Italiens kaliber tittar förbi här i Vilnius. Det skiljer helt enkelt ljusår mellan lagen, och Italien har dessutom fått en bra start på sitt äventyr här i VM-kvalet. Två raka segrar är ett faktum och då har de även hållit nollan intakt i båda matcherna. Vi spikar gästerna.

9. Hammarby – Trelleborg, 1 2

Vi har väldigt svårt att se att Hammarby ska kunna slarva bort den här fina möjligheten, Trelleborg på Tele2 i en kvartsfinal, det här ska bara resultera i en seger och en plats i semifinalen. Allt annat vore en enorm överraskning i och med att Hammarby dessutom sett fina ut under inledningen. Dock är Trelleborg så här på förhand den bästa möjliga kupongrensaren, och därför testar vi – bollen är rund!

10. Espanyol – Fuenlabrada, 1

Tabellettan Espanyol är på väg tillbaka till La Liga och är uppenbarligen det starkaste laget i Segunda Division just nu, de är dessutom grymt starka på hemmaplan där de vunnit 11 av 15 matcher. Blott 2 förluster. Fuenlabrada huserar inte alls på samma positioner utan håller till betydligt längre ner i tabellen, de placerar sig 22 poäng bakom Espanyol och det säger allt om skillnaden. Spik!

11. Mallorca – Leganes, 1X

Mallorca har i skrivande stund både en direktplats till La Liga, men även förstaplatsen i sina egna händer här i Segunda Division, därför är det givetvis svårt att låta bli ettan i match nummer 11, trots att det är ett bra Leganes som tittar förbi. Det är dessutom så att hemmaplansfördelen väger väldigt tungt i den här serien, Leganes har vunnit 4 av 15 matcher på resande fot den här säsongen (12 segrar på hemmaplan). Vi väljer 1X.

12. Las Palmas – Lugo, 1X

Ytterligare en 1X-lösning i Segundan, det hela är väldigt tydligt, lagen i den här serien har väldigt stora problem med att vinna matcher på bortaplan. Det skiljer möjligtvis bara tre positioner dessa lag åt i tabellen men Lugo har bara vunnit 2 matcher på bortaplan den här säsongen, 2 av 15(!). 1X känns därför väldigt bra här!

13. Zaragoza – Cartagena, 1X

Cartagena har noterats för fyra raka poängtapp inför torsdagens möte mot Zaragoza och agerar dessutom nästjumbo i den här serien, addera därtill att de förlorat 9 av 15 matcher på bortaplan. Allting talar med andra ord för att Zaragoza plockar minst en pinne här och därför klickar vi också in 1X. Känns väldigt tryggt!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming