speltips_skribent

Speltips England – Polen 31/3: Ingen Lewandowski

Robert Lewandowski kommer inte till spel på onsdag vilket öppnar upp för en komfortabel seger för England, tror vi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Vi räknar med att England tar sig vidare till VM i Qatar relativt tryggt, vi tycker både Polen och Ungern är tydligt svagare där just det polska landslaget tappat en del fart under dem senaste ett, två åren. Det är inte alls samma självklara landslag som under 2017 och 2018, inför VM och därför har vi väldigt svårt att se att de ska kunna utmana England, sett till över 10 matcher i ett VM-kval.

Det är även på sin plats att lyfta det faktum att Polen har en ny tränare i portugisen Paulo Sousa. Det lär ta sin tid innan samtliga pusselbitar är på plats, dvs. ifall de ens faller på plats. Det återstår givetvis att se men det blev som bekant tre insläppta mål för Polen i Sousas debut, mot Ungern och därför tror vi också England åtminstone sätter dit två på onsdagskvällen. 

Det är även relevant att nämna att Polen har en relativ ny backlinje, Glik finns fortfarande där men Benevento-spelaren formade mittlås med Piatkowski här senast, en förvisso intressant lirare men fortsatt väldigt ung och oprövad. Och precis som vi nämner i rubriken och ingressen så kommer inte Lewandowski till spel, det är trots allt Polens bästa spelare men även lagkapten, vi kommer därför att välja Englands sida på onsdag.

Vinner med två baljor

England gjorde som bekant historien kort med San Marino och besegrade Albanien tryggt i omgången efter. 7-0 i målskillnad, två omgångar in och den här truppen kryllar som bekant av världsspelare på varje position. England är dessutom på uppgång och det bevisade de onekligen i Ryssland för tre år sedan. De har även gått starkt sedan dess, med fina resultat i både Nations League samt i EM-kvalet.

Här på Wembley har vi därför väldigt svårt att se att England ska tappa några som helst poäng i det här kvalet, både Ungern och Polen tror vi kommer att besegras relativt tryggt, och möjligtvis noteras de för ett poängtapp längre fram, högst troligt i Polen men det vore inte direkt överraskande ifall England landade in på 10 segrar till slut.

Vårt speltips blir därför England (-1.5 asian handicap) här på onsdag, en tvåmålsseger ska man bara lösa mot ett Polen utan Lewandowski på banan. 2-0 eller 3-1. Spelet betalar godkända 1.87 gånger degen och klickas in hos spelbolaget Betway. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

SpeedyBet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos SpeedyBet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.87
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: