speltips_skribent

Speltips Chelsea – West Bromwich 3/4: Klasskillnad

Tydlig skillnad på Chelsea och West Bromwich efter 29 spelade omgångar i Premier League. Så stor är skillnaden.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Det är numer hela 10 poäng West Bromwich har upp till säker mark i Premier League-tabellen, allting talar därför för att det kommer att bli spel i Championship nästa säsong, givetvis är det så. Vi har väldigt svårt att se att de ska kunna rädda den här situationen, man avslutade dessutom svagt inför landslagsuppehållet och det är helt enkelt inget som talar för att man fixar det.

Därför har vi också väldigt svårt att se att West Bromwich ska kunna orsaka ett poängtapp för Chelsea på lördag, det är trots allt ett superviktigt skede av säsongen vi infinner oss i, och Chelsea är som bekant ute efter att försvara sin fjärdeplats, vilket bara talar för att man är mer skärpta under dem avslutande omgångarna.

För det är trots allt ett allvarligt läge för Chelsea också, de har bara två poäng ner till West Ham och även fastän Liverpool infinner sig fem poäng efter, så har man inte riktigt råd att slappna av, hittar Liverpool rätt så kommer de givetvis att vinna majoriteten av sina matcher framöver, och därför behöver Chelsea se till att vinna lördagens möte. Allt annat vore självklart ett stort misslyckande för Tuchel.

Positivt skadeläge

En stor anledning till Tuchels fina start i Chelsea är skadesituationen i truppen, det kommer vi helt enkelt inte ifrån i och med att rotationen i princip prickat rätt till 100%. Och givetvis är en frisk trupp en förutsättning för Tuchels effektiva rotation, lite som för Pep och hans City, så har i princip Chelsea alltid friska ben på banan, och det orsakar givetvis stora trubbel för sargade motstånd.

Den fortsatta rotationen tror vi alltså blir nyckeln för Tuchel i jakten på CL, och han har ett fint material att ställa fram här på lördag igen. Därför har vi helt enkelt väldigt svårt att se att West Bromwich ska kunna plocka poäng här på Stamford Bridge, tydlig skillnad i kvalité och som sagt, ett friskt Chelsea – det här kan väl bara sluta på ett sätt?

West Bromwich har dessutom förlorat 9 av 14 bortamatcher den här säsongen, det talar sitt tydliga språk, addera därtill att de bara gjort 11(!) mål framåt. Klasskillnad.

Med det sagt så klickar vi in Chelsea (-1.5 asian handicap) till godkända 1.70 gånger insatsen hos spelbolaget CampoBet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: