speltips_skribent

Speltips Italien – England 11/7: EM-FINAL

Speltips, odds och allt inför EM-finalen mellan Italien och England den 11 juli. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Bara en match återstår innan vi sätter punkt för EM 2020, och vilket jäkla mästerskap det faktiskt varit. På sätt och vis tråkigt ur ett svenskt perspektiv i och med det tidiga urtåget men vi kommer samtidigt inte ifrån att det varit en minst sagt otrolig turnering, med helgalna tillställningar och dessutom med fans på läktarna. Och nu står vi alltså här en månad senare, med Italien och England på Wembley framför oss, otroligt. Redan en klassiker?

Och det är väl ändå dessa två landslag som imponerat mest i sommarens mästerskap, det är åtminstone vår bild av det hela där vi har ett Italien som öppnade upp oerhört starkt, alla pratade om Italien efter deras rivstart och sedan dess har man fortsatt sett väldigt stabila ut samtidigt som man slagit ut jättar som Belgien och Spanien.

Den starka defensiven är givetvis en anledning till Italiens framgång i detta EM, men dagens Italien har uppenbarligen betydligt mer än så. De är ett ruggigt omställningslag och har gjort 12 mål på 6 matcher och det råder därför inga som helst tvivel om att man har alla ingredienser för att kunna störa, och besegra England på Wembley på söndag.

England har som bekant tagit stora kliv som landslag under dem senaste åren, det största tar man möjligtvis här på söndag, men oavsett utfall, så är detta ett landslag att räkna med framöver. Att England har haft en trygg resa till den här historiska finalen säger väl allt egentligen, efter segern över Kroatien i premiären var det aldrig något snack om saken och sedan gjorde man två, samt nollade Tyskland i åttondelsfinalen för att sen besegra Ukraina med hela 4-0 i kvartsfinalen. Och trots förlängning mot Danmark så var man som bekant det bättre laget och det var bara en tidsfråga innan England skulle avgöra den semifinalen. Därför är det heller inte så konstigt att man entrar Wembley som favoriter på söndag – fotbollen ska helt enkelt hem igen.

Odds tips till 2.34x

Nu har vi som bekant fått bevittna ett flertal otroliga och vidöppna tillställningar där mål har gjorts hejvilt åt alla håll, vi räknar dock inte med att söndagens möte blir av den kalibern. Det är en final och trots att England agerar hemmalag, så har vi väldigt svårt att se att man kommer att approacha allt för aggressivt, riskminimering är en given approach i en final, och det är så vi räknar med att England uppträder.

Detsamma gäller för Italien tror vi, det italienska landslaget är som sagt ett defensivt inriktat fotbollslag, visst har det sprudlat till framåt men Turkiet och Schweiz är inget England, och de har heller inte lirat en final. Det är mer relevant att titta på mötet mellan Italien och Spanien för att bilda sig en uppfattning om vad för Italien vi kommer att få se på söndag, ett lag som prioriterar defensiven och ett gäng som spelar med ett stort tålamod. Det är vad Italien faktiskt är.

Vi räknar därför inte med ett målkalas på Wembley, åtminstone inte under första 45 där vi istället förväntar oss att se en ganska så låst matchbild, två lag som hellre använder sig av den lite längre bollen och istället tar duellen på mitten. Därför kommer vi också att investera i en målsnål första halvlek.

Under 0.5 mål i halvtid blir vårt speltips från EM-finalen 2020, det klickas in till finfina 2.34 gånger insatsen hos spelbolaget NordicBet. Spinazzola är det enda avbräcket för Italien, samtidigt som Southgate har en full trupp att nyttja. Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Antal mål första halvlek – under 0.5 mål 
Odds: 2.34
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds:

https://oddspedia.com/