europatipset tips

Europatipset 11/7: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 27. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 27 med fotboll från EM, Allsvenskan, Eliteserien och mer Allsvensk fotboll – från måndagen! I vanlig ordning landar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, och spelförslaget och analysen finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

europatipset tips 11 juli

 TILL EUROPATIPSET!

1. Italien – England, 1X

Italiens defensiv tror vi bäddar för svårigheter för Englands offensiv och i slutändan tycker vi därför det lutar åt en italiensk seger, eller ett oavgjort resultat. Högst troligt kryss, båda semifinalerna resulterade i en förlängning och det vore inte alls överraskande ifall den här matchen även gjorde det. 1X!

2. Elfsborg – Örebro, 1X

Örebro har det riktigt jobbat i Allsvenskan i år, man agerar tabelljumbo och även fastän det är ett jämnt i botten så tycker vi Örebros målskillnad sammanfattar det hela riktigt bra, – 14 lyder siffran – det är dubbelt så dåligt som nästjumbon Varberg (-7). MEN. Detta är Allsvenskan och Elfsborg är ingen garanti, vi plockar med krysset – en eventuell kupongrensare!

3. Hammarby – Degerfors, 1X

Hammarby kryssade mot Halmstad i omstarten och med det sagt så måste faktiskt det mittersta tecknet med här, Hammarby är uppenbarligen ingen garanti och är långt från 100-procentiga. 1X bör dock räcka gott.

4. Mjällby – Norrköping, X2

Norrköping besegrade Malmö FF med 3-2 i lördags och det är en insats de givetvis tar med sig in i söndagens möte mot Mjällby. Mjällby däremot föll mot Sirius i omstarten, tydlig skillnad och den fäller avgörandet för utfallet här på Strandvallen. X2 räcker!

5. Östersund – IFK Göteborg, 2

Att spika IFK Göteborg är vad det ser ut som, en chansning och den tar vi faktiskt här när man reser norrut till Östersund i jakten på sin första trepoängare sedan den andra omgången. Östersund är ett sämre lag och kommer högst troligt att åka ur Allsvenskan i år. Framåt IFK!

6. Helsingborg – Akropolis, 1X

Helsingborg har inte alls övertygat under inledningen på 2021 men har alltså fortfarande en andraplats i sina egna händer, eftersom att man har spelat tre matcher färre än resterande lag. Det är ett okej facit, man är dock fortfarande favoriter i den här serien, därför utgår vi från ettan och plockar med krysset. 1X räcker gott! 

7. Molde – Odds BK, 1

Tabellettan Molde har vunnit 8 av 12 ligamatcher den här säsongen och är steget större än samtliga lag i Norge i år, de kommer att vinna den här serien före Bodö/Glimt, det är vi helt övertygade om. Spik.

8. Vålerengen – Lilleström, 1X

Ett svårslaget Vålerengen entrar söndagens möte obesegrade i fem raka omgångar här i Norge, totalt har man 2 förluster på kontot, 12 omgångar in och därför tror vi på nya poäng när Lilleström tittar förbi på Intility Arena. 1X klickas in.

9. Piteå IF – Sylvia, X2

Sylva har vunnit två av sina tre senaste matcher med resultatet 4-0 och 5-0, därför tycker vi det finns anledningar att titta närmre på krysset och tvåan, Piteå kommer samtidigt närmst från en 4-0-förlust mot Umeå, visst är de ett bättre lag men självförtroendet kan inte vara på topp efter två raka förluster och sex insläppta – bäddar för nytt poängtapp. X2!

10. Sollentuna – Umeå FC, 2

Umeå har plockat 22 poäng, av 24 möjliga i dem 8 senaste omgångarna i Division 1 Norra, och med det sagt så klickar vi in spiken i match nummer 10 – Sollentuna (11) räcker inte till här.

11. Sandviken – Hudiksvalls Förenade, 1

Två raka vinster är ett faktum för Hudiksvalls Förenade (8) men dem segrarna har kommit mot Piteå och Täby, två bottenlag i den här serien, och därför höjs även svårighetsgraden ordentligt när Sandviken står för motståndet. Hemmalaget agerar tabelltvåa och jagar sin femte raka seger på söndag. Spik!

12. Halmstad – Djurgården, X2

Djurgården plockade en otroligt komfortabel trepoängare i omstarten när de besegrade Örebro med 3-0 på Tele2, de är tillsammans med Malmö FF dem givna favoriterna i den här serien och därför utgår vi även från tvåan i match nummer 12. Krysset är dock intressant till 21%. 

13. Kalmar FF – BK Häcken, 1X2

Kalmar FF har bara förlorat en av sina nio inledande matcher i Allsvenskan 2021 samtidigt som Häcken varit en stor besvikelse, bortsett från senast när de alltså vann i omstarten. Den trean är givetvis intressant, får vi se Häcken från i fjol framöver? Kanske. Vi klickar in alla tecken!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming