speltips_skribent

Speltips Halmstads BK – Djurgårdens IF 12/7: Allsvenskan rullar vidare

Djurgårdens IF har fortsatt en förstaplats i sina egna händer trots Malmös seger över Sirius i lördags – vi väljer deras sida.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Att Djurgården är den självklara utmanaren till Malmö FF i jakten på ett ligaguld skriver säkerligen de flesta under på vid det här laget, det hela är väldigt tydligt i vår värld, Djurgården har väldigt mycket på plats och att de släppt in sex ynka mål, nio omgångar in i Allsvenskan vittnar onekligen om detta. Man är ett stabilt skepp, som plockar poäng i omgång efter omgång.

Det kan man inte riktigt säga om ligaettan Malmö FF, förvisso har de störst muskler, men Tomassons lagbygge är långt ifrån samma stabila kollektiv som Djurgården, det räcker att titta närmre på deras målskillnad för att bilda sig en uppfattning om detta, 16(!) insläppta mål i Allsvenskan så här långt, det är bara två lag som är sämre och det är inte direkt betryggande. Det kommer dock så småningom att bli bättre för Malmö, det kan vi räkna med och därför gäller det för Djurgården att fortsätta plocka poäng – annars sticker givetvis en klubb av Malmös kaliber iväg.

Men inför måndagens möte finns det ingen anledning till att stressa för Kim och Tolle, man har som bekant bara lirat 9 matcher, samtidigt som Malmö FF står på 11, med 3 poäng mer på kontot, det innebär som sagt att Djurgården har en förstaplats i sina egna händer och redan här på måndag, vid en seger, kliver man alltså upp på förstaplatsen. Det är en morot givetvis, en morot vi tror resulterar i tre nya poäng.

Tydlig skillnad

Halmstad förtjänar all cred för sin inledning på sin comeback-säsong i Allsvenskan, de infinner sig över nedflyttningsstrecket och har bara förlorat tre av sina nio inledande fighter, mer kan vi trots allt inte förvänta oss av en nykomling. Så är det. Halmstad har förstått sina begränsningar och gör det bra, de är kompakta och har precis som Djurgården släppt in väldigt få mål, därför räknar vi även med att man står upp relativt bra mot Djurgården på måndag.

I slutända brister dock Halmstad i offensiven, de har gjort färre mål än vad de har spelat matcher och det är givetvis ett problem, man har svårt att vinna matcher som står och väger, vilket är förståeligt i och med att man saknar muskler. Djurgården däremot är en vinnande fotbollsklubb, de har sitt ligaguld sedan 2019 och känns minst sagt självklara i det dem gör under 2021. Därför bör man också stå där som vinnare på Örjans Vall efter 90 minuter.

Allt över dubbla degen för en bortaseger i den här matchen är taget i vår värld, Djurgården kommer dessutom närmst från en 3-0-seger över Örebro, vilket bara talar för att man trycker på här direkt under måndagen. Vi klickar in Djurgården som vinnare till fina 2.01 gånger degen hos spelbolaget NordicBet. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.01
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: