speltips_skribent

Speltips Inter – Juventus 2/2: Semifinal i Coppa Italia

Tungviktsmöte i Coppa Italia under tisdagskvällen – Inter och Juventus gör upp om en plats i finalen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Inter och Juventus går upp emot varandra för andra gången på väldigt kort tid, vi alla minns Inters trygga 2-0-seger för ungefär två veckor sedan och även då, just på San Siro – fast i Serie A. Får vi se ett liknande resultat på tisdag eller lyckas Juve ta revansch?

Det går självklart att argumentera för att Inter har det psykologiska övertaget i tisdagens möte, det är till och med så att vi är inne på detta eftersom att det som faktiskt utspelade sig på San Siro den 17:e januari, var en tydlig maktdemonstration. Åtminstone under dem 90 minuterna, där och då. Sedan om Juve till slut ändå ser till att vinna Serie A, ja då är det väl bara så att Inter ytterligare en gång misslyckats, men just under dem 90 minuterna så var det hela väldigt tydligt – Inter såg ut som det gamla Juve, och Juve såg ut som det gamla Inter.

Och i och med att Inter faktiskt är inne i en bra period så anser vi de ligga närmre segern i det här mötet, vi tycker de har det klart bättre laget men även bredden är imponerande och i sin tur slagkraftig. De besegrade Benevento enkelt med 4-0 här om dagen, innan dess slog man ut AC Milan ur just Coppa Italia, och strax innan det så hade man den där insatsen mot Juve. Dessa tre resultat är ett tydligt kvitto på att Inter går för det – på alla fronter nu när man är ute ur Champions League.  Därför är vi alltså övertygade om att man tar tisdagens uppgift på största möjliga allvar och har man en bra match så vinner man. Precis som senast.

Efterlängtad titel

Tittar vi närmre på tidigare mästare i Coppa Italia så krävs det alltså att vi går tillbaka till 2011 för att hitta Inters senaste titel här i cupen. Sedan dess har Juve vunnit den här titeln vid fyra olika tillfällen, senast var 2018. Nu ska vi givetvis inte grunda hela vårt speltips i att det ena laget har en större vilja och sug efter en titel, än vad det andra laget har, för Ronaldo lirar som bekant i Juve, och alla spelare vill vinna titlar. Speciellt när det bara återstår en match till finalen.

Men vi tycker trots allt det är relevant att lyfta, Inter är väl medvetna om att säsongen 20/21 är deras stora chans, deras stora chans att plocka en dubbel och trycka till Juve ordentligt. Och just den gnistan tror vi blir avgörande för utfallet här, vi fick som sagt bevittna gnistan redan för två veckor sedan och därför tror vi Inter är kapabla till att plocka fram den här igen. Detta trots att Lukaku inte finns med här på grund av sin avstängning.

Med det sagt så väljer vi Inters sida direkt på 1×2-marknaden och gör alltså detta till fina 2.40 gånger smeten hos spelbolaget Betfair. Så länge Ronaldo inte står för en wow-insats så är vi övertygade om att spelet sitter. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.40
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: