speltips_skribent

Speltips Wolves – Arsenal 2/2: Rakt spel från Molineux Ground

Arsenal är obesegrade i sju raka omgångar här i Premier League och är bättre än Wolves just nu. Fint läge!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Arteta har uppenbarligen börjat få saker och ting på plats i detta Arsenal-kollektiv och annat går helt enkelt inte att påstå vid det här laget. Sju raka utan en förlust som sagt, men det är alltså inte ens den siffran som sticker ut, utan hör och häpna; Arsenal har bara släppt in två mål på alla dessa matcher. Det är en jäkla justering som gjorts och den är imponerande, minst sagt.

Det är även på sin plats att lyfta fram motståndet Arsenal stött på under den aktuella perioden, Chelsea, Southampton och bland annat Manchester United, släng även in ett klurigt Crystal Palace där men trots detta har Arsenal alltså lyckats hålla nere siffrorna och fått med sig poäng – i samtliga matcher.

Det är ett tydligt kvitto på att Arsenal tagit ett ordentligt kliv under dem senaste veckorna, vi räknar därför med att man fortsätter att spela en fin fotboll och ger Wolves en ordentlig match på tisdagen. Det är trots allt Arsenal som sitter i förarsätet här, för Wolves mår allt annat än bra just nu. Drömläge för gästerna helt enkelt.

8 raka poängtapp

Precis som underrubriken antyder så har Wolverhampton haft det jobbigt här på slutet, Raul Jimenez har visat sig vara ännu viktigare för det här lagbygget än man faktiskt hade kunnat ana och numer är alltså åtta raka poängtapp ett faktum för Wolves i Premier League. Ett otroligt svagt facit, speciellt eftersom att man ställts mot lag som Burnley, Brighton, Everton, West Bromwich och bland annat Crystal Palace. Att inte gå vinnande ur en enda av dem fighterna är givetvis under all kritik – och Wolves infinner sig numer bara två poäng ifrån en 17:e plats i tabellen.

Wolves mår alltså inte bra och det tycker vi verkligen bekräftades här i den senaste omgången när Wolves blev nollade av Crystal Palace. För i omgången innan det misslyckades man med att göra mål mot Chelsea vilket innebär att Wolves nu inte har gjort ett mål sedan ungefär 225 minuter tillbaka. Ett sådant sargat gäng ska väl Arsenal kunna besegra?

Nu återstår det fortsatt att se ifall Aubameyang hinner tillbaka och är spelredo på tisdag, men oavsett hans närvaro eller inte, så är vi övertygade om att Arsenal kommer att ta tag i taktpinnen direkt från matchstart här. De har klarat sig fint utan Auba här på slutet och det är samtliga spelare väl medvetna om, därför lär de bara köra på.

Vi klickar in den raka tvåan till fina 2.15 gånger smeten hos spelbolaget 888sport. 1-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.15
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: