speltips_skribent

Speltips Almeria – Sevilla 2/2: Kvartsfinal i Copa del Rey

Drömmotstånd för Sevilla i kvartsfinalen när man nu tar sikte på sin första cuptitel här i Spanien sedan 2010. 

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Det råder längre inga som helst tvivel om att den här upplagan av Sevilla är på riktigt, det är bara att konstatera att Lopetegui har gjort ett fantastiskt arbete, i fjol satte spanjoren pusselbitarna på plats och i år har han bara tagit det ytterligare ett steg längre.

För det är trots allt så att Sevilla numer slåss med Barcelona och Real Madrid om en andraplats i La Liga, det skiljer alltså bara ett poäng Sevilla åt från jättarna och då är man fortfarande kvar i Champions League och spelar kvartsfinal i Copa del Rey på tisdag. En otroligt fin säsong så här långt alltså, och allting talar för att det bara kommer att bli bättre framöver.

För utöver alla tydliga steg Sevilla tagit i år, där vi främst fortsatt är mest imponerade av defensiven, men där offensiven absolut inte får glömmas bort nu när En-Nesyri fått igång målproduktionen, så är nu alltså även Papu Gomez en Sevilla-spelare. En av världens bästa mittfältare i fjol alltså. Det är en jäkla förstärkning och därför räknar vi även med att Sevilla kommer att utmana Real och Barcelona hela vägen in. Faktiskt.

Faktum är att Sevilla bara förlorat tre matcher sedan i början på november månad, mot Chelsea, vid det tillfället då avancemang redan var säkrat i CL, mot Real Madrid och mot Atletico Madrid. Samtidigt har man vunnit 17(!) matcher sedan dess, detta av 22 möjliga. Ett otroligt facit som bara är en bekräftelse på att Sevilla faktiskt är på riktigt. Addera därtill att de jagar sin sjätte raka seger mot Almeria.

Sevilla tar sig vidare

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte ifrån att det skiljer ett par nivåer mellan Almeria och Sevilla. Sevilla har en av sina bästa säsonger på väldigt lång tid, samtidigt som Almeria huserar på en playoff-plats i Segunda Division. 

Bara det bekräftar egentligen skillnaden här, och nu är det ändå dags för kvartsfinaler här i Copa del Rey, inte något möte från runda 3 eller 4. Allvaret är framme och Sevilla är bara två matcher ifrån en cupfinal i Spanien, det tror vi är en ordentlig morot för ett Sevilla som flyger fram. Självförtroendet är på topp och man är väl medvetna om att chansen är större för en titel i år, Barca – som fortfarande alltså är kvar i tävlingen – är inte riktigt sig själva, och det kommer vi inte ifrån.

Vi räknar därför med att Sevilla gör jobbet mot Almeria på tisdag. Därför klickar vi också in den raka tvåan till fantastiska 1.80 gånger smeten hos spelbolaget Hajper. 0-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID INLOGG!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.80
Bolag: Hajper (100 kr – ingen insättning krävs)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: