speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fiorentina – Inter 21/9: Tuff uppgift väntar gästerna

Fiorentina har gått segrande ur tre raka matcher inför tisdagens möte mot Inter – kan de fälla de regerande mästarna här i Florens?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Fiorentina inledde säsongen med att förlora mot AS Roma med 3-1 men har sedan dess vunnit samtliga matcher man haft framför sig, 2-1 över Torino, 2-1 över Atalanta (i Bergamo) och här närmst samma resultat, dvs 2-1 mot Genoa – även det på bortaplan.

Och det är en start Fiorentina lite gått och väntat på under de senaste åren, många förutspådde en fin Fiorentina-säsong i fjol men dem goda resultaten uteblev och besvikelsen blev alltså ett faktum. Känslan där och då var onekligen den att Fiorentina faktiskt aldrig skulle ta sig tillbaka för trots ett spännande lag, så misslyckades man alltså igen. Men i år kan möjligtvis var året där stjärnorna står rätt för Fiorentina, de har ett bra lag men viktigast av allt är att man faktiskt har en målskytt som gör de där målen i Vlahovic, en oerhört spännande lirare som Inter onekligen får se upp med på tisdag, för har han en bra dag på jobbet så är åtminstone inte vi så säkra på att Inter lämnar banan med tre pinnar här i Florens.

Det är en stor uppgift Inter har framför sig, det råder det inga som helst tvivel om när man ställs mot ett självförtroendefyllt Fiorentina på Stadio Artemio Franchi, en arena Inter dessutom haft det jobbigt på under de senaste åren. Faktum är att Inter bara gått segrande ur en strid mot Fiorentina här på Stadio Artemio Franchi, vid ett tillfälle på dem sju senaste matcherna (i ligasammanhang). Det sticker ut, och då är Inter dessutom sämre än i fjol, samtidigt som Fiorentina är bättre, och därför finns alla anledningar att tro att Inter kan få det riktigt svettigt på tisdag.

Dubbelchansen intressant

Det finns alltså ett par detaljer som ändå talar för att Fiorentina plockar poäng här hemma mot Inter, vi har redan nämnt ett par detaljer men här kommer ytterligare en. Vi ska absolut inte underskatta Inters intensiva spelschema här under inledningen, för tillskillnad från Fiorentina så lirar Inter som bekant ute i Europa och det tar alltid på krafterna. De ställdes mot Real Madrid så sent som i onsdags, lirade match i helgen och ställs nu mot Fiorentina för att till helgen välkomna Atalanta till Giuseppe Meazza – energidepåerna kan inte vara på topp inför den här matchen.

Nu lirar Fiorentina uppenbarligen också match bara ett par dagar efter mötet mot Genoa, men de har samtidigt inte den där matchen ute i Europa i benen och det är absolut en skillnad. Återhämtningsprocessen blir såklart kortare.

Därför lockas vi även av dubbelchansen i den här matchen, Fiorentina kommer att gå för det och 1X betalar alltså fina 1.90 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet – det måste testas! Hemmaplansfördelen och Inters tuffa schema fäller avgörandet. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till Premier League

Prova på Expekt och få 100 kr i freebet.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.90
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: