speltips tipsmedoss kamil

Speltips Athletic Bilbao – Rayo Vallecano 21/9: Rak etta från Baskien

Positiv trend i båda läger men ett gäng sticker ut lite mer i vår värld, Athletic Bilbao. Studsar tillbaka här?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Athletic Bilbao är fortfarande obesegrade i La Liga efter fem spelade omgångar och det är möjligtvis inte ett wow-resultat i och med att det är så tidigt in på säsongen, men nu är det faktiskt så att de ställts mot både Barcelona och Atletico Madrid och trots detta hållit nollan intakt i fyra av fem matcher. Det är imponerande i vår värld men även en indikation på att Athletic Bilbao möjligtvis kan vara på väg tillbaka. 

Och med på väg tillbaka syftar vi allra främst på att de möjligtvis kan vara med och utmana om Europa-platser den här säsongen, det är något man misslyckats med under de senaste åren då man slutade först 10 i fjol, och 11:a året innan och därför är det hög tid för en klubb av Athletic Bilbaos kaliber att man få fart på saker och ting – Bilbao behöver det, men även La Liga.

Och vår känsla är alltså väldigt positiv kring årets upplaga av Bilbao, att de satt defensiven råder det inga som helst tvivel om och lyckas de bara få fart på offensiven, ja då blir Bilbao att räkna med. Och vi tycker trots allt det sett bättre ut än i fjol åtminstone, visst Bilbao står bara på fyra gjorda än så länge men man har som sagt ställts mot tufft motstånd under inledningen och när väl svårighetsgraden sänks så räknar vi med att målen börjar ramla in. Insatsen mot Mallorca tycker vi tydligt signalerade detta, Bilbao vann den matchen med 2-0 efter att ha avfyrat 19 skott mot mål, förvisso bara fem av dem på mål men vi kommer inte från att det finns ytterligare en dimension i deras anfallsspel i år. Det är ett stort steg i rätt riktning.

Insatsen dubblas!

Spelbolagen ställer nu fram ett väldigt fint värde på 1×2-marknaden och det måste bara utnyttjas, detta trots att Rayo Vallecano faktiskt fått en väldigt fin start på säsongen. De förlorade förvisso sina två första matcher men har noterats för sju poäng på dem tre senaste omgångarna, vilket betyder att vi finner de på en fin niondeplats i tabellen. Och som nykomling är det givetvis ett väldigt bra facit.

Det ska även nämnas att Rayo här närmst kommer från en imponerande 3-0-seger, Falcao debuterade för Rayo i den matchen och stod för 1+1 efter att ha blivit inbytt, en spelare som givetvis kommer att tillföra mycket i detta Rayo och som även blir ett hot för Bilbao-försvaret, men! Vi tycker trots allt det fortsatt är en tydlig skillnad här, för när väl Rayo ställts mot lite tuffare motstånd har man faktiskt förlorat, mot både Sevilla och Real Sociedad. Granada, Levante och Getafe som man plockat poäng mot är från en annan hylla. 

Nu vill vi inte ta något från Rayo, 4-0-segern över Granada och 3-0-segern över Getafe är två otroligt fina resultat, men nu ställs man mot ett gäng som inte ger bort något gratis och ett gäng som dessutom har seriens starkaste defensiv, Bilbao spelade dessutom alltid med ett stort tålamod och just sådana motstånd kommer Rayo att få det tufft mot i år. Det är vi helt övertygade om.

Därför tycker vi den raka ettan till 2.00 gånger degen är superintressant, spelvärd enda ner till 1.85 i vår värld och därför blir det också vårt speltips från San Mames. Oddset finner ni hos spelbolaget CampoBet. 1-0? Lycka till! 

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: